Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

İlk Maça Yakışır Galibiyet! Aksarayspor 2-0 Beyoğlu Yeni Çarşı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Maça Yakışır Galibiyet! Aksarayspor 2-0 Beyoğlu Yeni Çarşı
Motolux 68 Aksarayspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile karşı karşıya geldi. Dağılgan Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz, ilk yarıda 1, ikinci yarıda 1 olmak üzere 2-0'lık skorla lige galibiyetle başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Lig mücadelesinde 2024-2025 sezonunda Motolux 68 Aksarayspor, ligin ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor'u konuk etti. Motolux 68 Aksarayspor; Ali Türkan, Onur Ural, Ercan Yazıcı, Sezer Yıldırım, M. Onur Başyiğit, Ahmet Çakmak, Abdurrahman Canlı, Doğan Ateş, Alim Harlak, O. Ramazan Toprak ve İbrahim Yılmaz 11’iyle sahaya çıktı. 

 

İlk Yarı Golle Tamamlandı 

 

Yağmurla birlikte sezonun ilk karşılaşması olması nedeniyle her iki takım da ilk yarıya, teknik ve kontrollü bir oyun anlayışıyla başlarken, Motolux 68 Aksarayspor, ilk yarıda 19. dakikada Onur Ramazan Toprak ile gol buldu. İlk yarıda kontrollü bir oyun sergileyen temsilcimiz, oyuna ağırlığını koyarak ilk yarıyı önde kapattı.  

 

İkinci Yarının İlk Dakikalarında Gol Geldi 

 

İkinci yarıya büyük moralle başlayan siyah beyazlı ekip, dakika 48’i gösterirken, Doğan Ateş’in serbest vuruşunu kafa golüyle değerlendirmeyi başaran Ercan Yazıcı ile 2-0 öne geçmeyi başardı. 49. Dakikada Beyoğlu Yeni Çarşı Spor, Taha Aydınlı ile tehlikeli bir pozisyon yarattı ancak Aksarayspor’un başarılı eldiveni topu uzaklaştırmayı başardı. 52. dakikada Embiya Ayyıldız, sol taraftan şut denemesi yaparken, kaleci Ali Türkan tehlikeyi uzaklaştırdı. 

 

Dakika 65’te Ercan Yazıcı ve Abdurrahman Canlı sarı kart gördü. 70. dakikada ise kullanılan kornerle Seze Yıldırım’ın kafa şutu, çok az farkla üst direkten çıktı. 75. dakikada orta alandan ceza sahasına gelen topla buluşan İbrahim Yılmaz’ın şut denemesi kalecide kalırken, 78. dakikada Eren Demirtaş sarı kart gördü. 

 

İlk Maçta 3 Puan Cebe Kondu 

 

Dakika 87’de Yasin Abdioğlu, rakip kalede tehlike yaratırken ceza sahasından çektiği şut çok az farkla dışarı çıktı. Normal oyun süresine ikinci yarıda 6 dakika eklendi. Uzatmalarda da skor değişmezken ligin ilk haftasında siyah beyazlı ekip hanesine 3 puanı eklemeyi başardı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bağlı Balon Uçuşuna Rüzgar EngeliÖnceki Haber

Bağlı Balon Uçuşuna Rüzgar Engeli

Cadde Trafiği Çözüm BekliyorSonraki Haber

Cadde Trafiği Çözüm Bekliyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar