Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Cadde Trafiği Çözüm Bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cadde Trafiği Çözüm Bekliyor
Aksaray’da akşam trafiği denilince akla ilk gelen nokta olan Ebulfez Elçibey caddesinde trafik sorunu artarken sürücüler caddedeki bazı araçların trafiği kasıtlı olarak yavaşlattığını söyleyerek bu araç sürücülerine tepki gösteriyor.

Aksaray’da akşam saatlerinde yoğunlaşana ve gece geç saatlere kadar hiç boş kalmayan Ebulfez Elçibey Caddesindeki trafik sorunu her geçen gün yeni boyuta ulaşıyor. Özellikle Eski tiyatro salonu kavşağı ile TNT kavşağı olarak bilinen yaklaşık 500 metrelik alanda yoğunlaşan trafik sürücüleri isyan noktasına getiriyor.

Cadde üzerinde akşamları trafiğe çıkan bazı araç sürücülerinin trafiği kasıtlı olarak bu duruma getirdiğini ifade eden diğer sürücüler ile vatandaşlar açıklamalarında; “Aksaray’da çarşı merkezine girmek için en önemli ulaşım noktalarından birisi olan Cadde deyim yerindeyse bazı trafik magandalarının oyun alanı oldu. Özellikle ikindi saatlerinde bu Cadde üzerinde başlayan trafik yoğunluğu gece yarısına kadar sürüyor. Sadece 500 metrelik bir alanda oluşan trafik konusunda caddenin başında ve sonunda çok sayıda ekip aracı görev yapmasına rağmen trafiği bu hale getirmek isteyen 15-20 kadar araç amacına ulaşıyor. Saatte 5-10 kilometre hıza kadar araçlarını yavaşlatan bu araç sürücülerinin arkasında oluşan onlarca araçlık konvoy TNT kavşağına kadar bu konvoydan kurtulamıyor. Aynı araç sürücüsü bu kez bu kavşaktan terse yeni bir konvoy oluşturarak bu kez de Ankara Caddesinden gelen trafiği felç ediyor. Saatlerce devam eden bu çile bir türlü önlenemiyor. Sıkı polis denetimlerini birbirlerine haber veren bu araç sürücüleri bu kez de kavşaklara gelmeden ara sokaklara girerek bu denetimlere de takılmıyorlar. Bu caddedeki trafik sorununa acil bir çözüm bulunması gerekiyor” ifadelerini kullandılar. (Haber: Cumali DAĞ)

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
İlk Maça Yakışır Galibiyet! Aksarayspor 2-0 Beyoğlu Yeni ÇarşıÖnceki Haber

İlk Maça Yakışır Galibiyet! Aksarayspor...

Alparslan Türkeş Bulvarındaki Çalışmalar SürüyorSonraki Haber

Alparslan Türkeş Bulvarındaki Çalışmalar...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar