Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

100’üncü Yıl İçin 1923 Fidan Toprakla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
100’üncü Yıl İçin 1923 Fidan Toprakla Buluştu
Aksaray Valiliği önderliğinde Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına 1923 fidan toprakla buluştu.Cumhuriyetin ve bağımsızlığın 100’üncü yılı için tüm Türkiye hazırlıklarını sürdürürken Aksaray Valiliği de bu kapsamda Cumhuriyetin 100’üncü yılına vurgu yapmak amacıyla 1923 fidan ile birlikte 100.Yıl Hatıra Ormanının açılış etkinliğini gerçekleştirdi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, açılış konuşmasında “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü kutlamak için bir dizi etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bugün de bu etkinliklerden biri olan ağaç dikim programını gerçekleştirdi. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 100’üncü Yıl Hatıra Ormanı için ağaç dikme kampanyası düzenledik. Bugün çok mutluyuz çünkü cumhuriyetimizin 100’üncü yılını hep birlikte burada yaşıyoruz. Çok mutluyuz çünkü cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaştık. Tabii ağaç dikimi çok önemli. Aksaray’ımızın her tarafını yeşil alana çevirmeyi hedefliyoruz. Gençler ve çocuklarımızla, hep birlikte nefes almak için yeşil Aksaray amacıyla bu ağaç dikimini Aksaray’ın her tarafına yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Şu anda Aksaray’ın her tarafını bayraklar ile donatıyoruz. Ben nice 100 yıllar diliyorum. Allah ülkemize zeval vermesin, bütünlüğümüzü bozmasın. Özellikle gençlerimize bugünü hediye ediyoruz. Gençler ağaç dikimini gerçekten önemsiyor. Onlarla birlikte bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu sebeple ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aksaray TEMA Vakfı yöneticileri “Umarım Cumhuriyetimiz nice yüz yıllar görecek. Yine yeşertmeye, ülkemizi geliştirmeye katkı sağlamak, bilinçlendirmek için her konuda elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Programa katılan Aksaray TEMA Vakfı yöneticileri ve ilkokul ,ortaokul öğrencileri 100.Yıl Hatıra Ormanı açılış etkinliğinde yer aldıkları için büyük mutluluk duyduklarını belirterek açılış etkinliği için teşekkürlerini ilettiler. (Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına Prof. Ali Ural AtandıÖnceki Haber

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığın...

Okullarının Derecesi Farklı, Sorunları AynıSonraki Haber

Okullarının Derecesi Farklı, Sorunları A...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar