Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

1 Kişi Daha Uyuşturucu Suçundan Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1 Kişi Daha Uyuşturucu Suçundan Tutuklandı
Aksaray il jandarma komutanlığı ekipleri düzenledikleri operasyonda 1 kişiyi daha uyuşturucu suçundan satışa hazır uyuşturucu ile ele geçirdi.

Aksaray kırsalında huzur ve güveni sağlamak suç olaylarını ortadan kaldırmak için devriye ve denetimlerini sürdüren il jandarma komutanlığı ekipleri uyuşturucu kullanımı, imalatı ve ticareti konusunda da en küçük bir istihbari bilgiyi bile titizlikle değerlendirerek gençlerin uyuşturucu belasından uzak durmasını sağlıyor.

Bu kapsamda bölgelerinde istihbarat çalışmalarını sürdüren jandarma istihbarat ekipleri merkez mülki sınırları içerisinde bir şahsın uyuşturucu madde kullandığı, bulundurduğu ve ticaretini yaptığı bilgisine ulaştı. Elde edilen bilgi ve Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile harekete geçen jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi (KOM) ekipleri şahsı teknik ve fiziki takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından yeterli bilgi ve veriye ulaşan KOM ekipleri operasyon için harekete geçti. Düzenlene operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken şahsın bulunduğu ikamette yapılan aramalarda; “310 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan şüpheli Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki sorgu ve işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İl Jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyenin Projeleri Halka SorulduÖnceki Haber

Belediyenin Projeleri Halka Soruldu

İki Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi YaralandıSonraki Haber

İki Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar