
Atatürk Bulvarı üzerindeki üst geçitte 3 araç kaza yaptı. Kazanın etkisiyle 2 kişi yaralandı.
Kaza, dün gece saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir üst geçitte meydana geldi. Bediüzzaman Bulvarından çıkan A.Ö. hakimiyetindeki 68 BP ve B.K. hakimiyetindeki 68 ACP plakalı araçlara, Atatürk Bulvarı üzerinden gelen F.K. yönetimindeki X6ERM plakalı araç sürücüsü çarptı.
İKİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrulurken, sürücü A.Ö. ve B.K. hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine kısa süre içerisinde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri yol güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Müdahalenin ardından yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.(Haber merkezi)
Yorum Yazın