Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2
Nazmi Çalışkan

Nazmi Çalışkan

Mail: [email protected]

Hoş Geldiniz Geleceğimizin Teminatı Kardeşlerimiz

Aksaray’da 2006 yılında kurulan Aksaray Üniversitesi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Konumu nedeniyle de birçok öğrencinin tercih sıralamasında kendisine denk olarak kabul edilen üniversiteler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Aksaray Üniversitemize öğrenci çekmek ve yeni bölümler açmak için çaba gösteren yönetim ile bu çalışmalara destek olan tüm siyasetçi ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.

Aksaray Üniversitemiz resmi olarak 2024-2025 dönemine başladı. Bu başlangıçta kardeşlerimizi terminalde bizzat karşılayan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum.

Yıllardır beklediğimiz ama göremediğimiz hamleyi yaptığı ve öğrencilerine değer verdiğini daha ilk dakikadan gösterdiği için kendisini kutluyorum.

Aksaray’ın siyasi, politik ve kültürel anlamda gelişimi için en önemli faktörlerden birisi olan üniversitemize ve burada okuyan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceğinin teminatı olan kardeşlerimize Aksaraylılar olarak sahip çıkmak Siyasetçinin de, STK’larında, Esnaflarında, Gazetecilerinde görevleri arasında yer alıyor.

Bizler “geleceğimizin teminatı” dediğimiz, “kardeşlerimiz” dediğimiz gençlerimizi Aksaray’ın evlatlarından ayırmayacak bir kültüre sahip insanlarız.

Kimse TV ekranlarında izlediği 3-5 olumsuz haberle bu şehri bir asayiş şehri olarak değerlendirmesin.

***

Çocuklarını bu şehre emanet eden anne ve babalar;

Bu çocuklar bu şehrin emanetleri ve her birimizin evladı. Çocuklarınızın can ve mal güvenliği gibi bir sıkıntınız olmasın, gerek ASÜ’deki hocalarımız gerekse şehir merkezindeki bireyler olarak bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada bu evlatlarımızın dertlerini kendi dertleri bilip o sorunları çözmek adında elimizden geleni yapacağız.

Bu ülkenin eğitimli ve donanımlı bireylere ihtiyacı var. Aksaray yaşanabilecek en güzel şehirlerden bir tanesi. Bu şehirdeki haberlere yansıyan olaylar her ilde kat ve kat daha fazla yaşanmasına rağmen bunu ülke gündemine düşürmek bizim Aksaray’daki meslektaşlarımızın başarısından geliyor.

Gazeteci bir abiniz olarak her zaman sıkıntılarınızı dinlemeye ve sorunlarınıza çözüm bulmaya gayret göstereceğim. Tekrardan Aksaray’ımıza hoş geldiniz…

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar