Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Yılmaz “Biz, Bizden Hizmet Bekleyenlerin Gözlerine Bakıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz “Biz, Bizden Hizmet Bekleyenlerin Gözlerine Bakıyoruz”
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Partide yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti ziyaretinde “1 Nisan 2019 tarihinden beri yerel seçimler için hazırlanıyoruz” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz bir dizi ziyaret ve açılış programı için Aksaray’a geldi. Yılmaz ilk olarak Ak Parti yönetimi ve partililerle bir araya geldi.

Seçimler öncesi açıklamaları merakla beklenen Yılmaz burada yaptığı konuşmada; “Genel Merkezimiz Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Aksaray'da olmaktan mutluyuz. Bir seçimin öncesinde daha bir hocanın yarın imtihan yapacağım dediği gibi bizlerde seçime bir imtihan gibi çalışıyoruz. Biz 2024’ün hazırlıklarına bundan dört yıl beş yıl önce başladık. Anadolu’nun tüm illerinde tüm ilçelerinde hazırlıklarımızı hızlandırdık. 2019 yılının 1 Nisan gününden itibaren biz zaten gelecekteki seçimimizin hazırlıklarına başlamıştık. Bu artık bizde bir seçim geleneği haline geldi. Bu gelenekle birlikte şehrimize geliş nedenimizde bellidir. Yerel Yönetimlerimizin çalışmaları kapsamında belediyemizin açılışları ve teşkilatımızın çalışmalarını yerinde inceleyerek, sahanın söylemlerini isteklerini dinleyeceğiz.

Ülkemizi geleceğe taşıyan büyük bir hizmet 1994'te cumhurbaşkanımızın İstanbul'a belediye başkanı olmasıyla başladı. O zamana kadar belediyeler ideolojik partinin belediyesi o belediyenin bir siyasi karargahı bir ideolojik karargahı haline geliyordu. Oralarda ideoloji tartışmaları yapılan mekanlar olmaktan hizmet etmek gibi bir vizyon düşünce akıllarında bile geçmiyordu.

Belediye başkanımız için bu sürecin önümüzdeki 2024 sürecinin vazgeçilmez insanımızın bizden talep ettiği şeylerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Gönül işi çok önemli insanın gönlüne girmediğiniz taktirde o insanın hayatına verdiğiniz konfor ve katkılar onun kalbinde muhabbete dönüşmez. Size karşı bir muhabbete mutlaka dönüşmesi lazım.

Seçim sürecinde herkes birbiri ile mücadele veriyor. Bizim ile onlar arasındaki en temel farklardan bir tanesi onlar şimdi birbirleriyle mücadele ediyorlar. Medyada makam mücadelesi veriyorlar. Siyaseti elde edecekleri bir faaliyet olarak görüyorlar biz ise karşımızda bizden hizmet bekleyen insanın gözünün içine bakıyoruz. İnsanımızın hayatına katkıları nasıl yerine getiririn çabası ve gayreti içerisindeyiz. Ben hepinizin de öyle olduğuna inanıyorum. Biz hizmet ehliyiz, biz gönül ehliyiz. Biz bugün Allah’ın izniyle bugün sizlerle beraber bu güzel Aksaray’ımızda bu hizmetleri yapmak üzere bizim siyasi muhaliflerimizi ve süreçte bile bir 30 Ağustos milli bayram günümüzde dahil hizmetleri yerine getirmek için sizlerle beraber gecemizi gündüzümüze katarak, koşarak ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz” dedikten sonra Aksaray belediyesine geçti. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Cumhuriyet mahallesinde Aksaray belediyesi tarafından yaptırılan Hoca Ahmet Yesevi konağının açılışını gerçekleştirdikten sonra Aksaray’dan ayrıldı. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Kumbuzoğlu’ndan Rektör Arıbaş’a ZiyaretÖnceki Haber

Vali Kumbuzoğlu’ndan Rektör Arıbaş’a Ziy...

Zaferin 101’inci Yılında BİRLİK POZUSonraki Haber

Zaferin 101’inci Yılında BİRLİK POZU

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar