Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Yeni Parti İçin İlk Adım Aksaray’dan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Parti İçin İlk Adım Aksaray’dan
Ekonomik kriz ve seçim tartışmalarının yüksek sesle tartışılmaya başladığı son günlerde merkez sağda yeni bir oluşum için harekete geçen ülke siyasetinin tanınmış isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu liderliğindeki yeni parti için ilk destek Aksaray’dan geldi. Aksaray geçmiş dönem milletvekili Ayhan Erel ve geçmiş önemli isimlerden oluşan siyasi grup yeni kurulacak olan parti için ilk toplantılarını Aksaraylıları da davet ederek Cumartesi günü gerçekleştiriyor.

Yaklaşık 2 yıldır her geçen gün geçim sıkıntısını artıran ekonomik kriz ve siyasi tartışmaların ardından yüksek sesle dile getirilmeye başlanılan erken seçim çağrılarıyla beraber aylardır merakla beklenen yeni parti için ilk adım Aksaray’dan atılıyor.

İyi Parti kurucularından ve geçmiş dönemde ülke siyaseti için önemli bir de rol üstlenen Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde kurulacak olan yeni partinin ismi ve logosu konusunda bir açıklama yapılmazken partinin kuruluş dilekçesinin 29 Ekim tarihinde Cumhuriyet’in 101’inci yılında verileceği öğrenildi.

Aylardır Ankara’da önemli isimlerle yapılan istişareler ve sağlam temellerle yola çıkmak için hazırlanan tüzük çalışmalarının ardından illerdeki yapılanma için de harekete geçen yeni parti için Yavuz Ağıralioğlu’nun en yakınındaki isimlerden olan ve partinin kuruluş sürecinde büyük emekleri olan geçmiş dönem Aksaray milletvekilliği görevini yürüten ve halk tarafından da büyük destek gören Ayhan Erel ile geçmiş dönemin önemli siyasilerinin de desteği ile Aksaray’da ilk buluşmayı gerçekleştirecekler.

Cumartesi günü saat 14:00’de kültür park içerisindeki bir çay bahçesinde gerçekleştirilen programa parti için çalışma yapanlar ile tüm vatandaşlar davet edilirken ilerleyen günlerde Aksaray siyasetinde önemli görevler üstlenmiş siyasilerin de 29 Ekim’de resmen kurulacak olan partiye katılım sağlamaları beklenirken katılım sağlayacaklar arasında genel merkez nezdinde önemli görevler üstlenecekleri de öğrenildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, Aksaray'da Üreticilerle BuluştuÖnceki Haber

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligid...

Hastanede 5 Bölüm İçin Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Verilmeye BaşlandıSonraki Haber

Hastanede 5 Bölüm İçin Mesai Dışı Polikl...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar