Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Yeni Bulvarda Kaldırım ve Kavşak Çalışmaları Başlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Bulvarda Kaldırım ve Kavşak Çalışmaları Başlatıldı
Aksaray Belediyesi ekipleri vatandaşlara kolay ve güvenli ulaşım imkânı sunmak için kaldırım ve kavşak çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin yoğun olarak kullanılan 50 Metrelik Bulvar ile Galericiler Sitesinin kesişme noktasına başlatılan kaldırım ve kavşak çalışmaları ile Aksaray Üniversitesi, KYK Yurtları, Galericiler Sitesi, Meyve Sebze Hali, Toptancılar Sitesi ve Yeni Belediye Binasının bağlantı ağı güçlendirildi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolunu hizmete açması ile birlikte şehir merkezinde oluşan trafik yoğunluğunun azaldığı gözlemlenmişti. Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları yeni güzergâhlarda ulaşım kalitesini artırmak, güvenli ulaşım imkânı sunmak ve kolaylaştırmak için başlatılan kavşak ve kaldırım çalışmalarında bordür taşları ve parke taşları ile yan yollar oluşturuldu.

Kavşak bölmeleri ve yan yol çalışmalarının ardından çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının ardından yapılacak sinyalizasyon sistemi ile yol trafiğe açılacak. Bölge esnaflarının yoğun olarak kullandığı kavşak noktasında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin sürekli büyüdüğünü bu büyüme hızına bağlı olarak da yeni ihtiyaçların ortaya çıktığını söyledi Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında; “Şehrimizin nüfusu, araç yoğunluğu, ticari olanakları, tarımsal faaliyetleri ve üretim kapasitesi her geçen gün artarak devam ediyor. Bu hızlı büyüme sürekli olarak yeni ihtiyaçları beraberinde getiriyor. Bizlerde şehrimizin büyüme hızına hız katmak için çalışıyoruz. Bugün yaptığımız planlı çalışmalarla yarın oluşabilecek çarpık kentleşmenin önüne geçmenin gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin ihtiyaçlarının anında çözmek için çalışacağız” dedi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
3’üncü Bilim Festivali İçin Hazırlıklar TamamlandıÖnceki Haber

3’üncü Bilim Festivali İçin Hazırlıklar...

Baca Yangını Anında SöndürüldüSonraki Haber

Baca Yangını Anında Söndürüldü

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar