Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Vali Kumbuzoğlu İlçe Ziyaretlerine Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu İlçe Ziyaretlerine Başladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerine ziyarette bulundu. İlçe Kaymakamları ve ilçelerin yeni belediye başkanlarını ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu belediye başkanlarına hayırlı olsun dileğinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Vali Kumbuzoğlu ziyaretlerine Ortaköy İlçesi ile başladı. Balcı mahallesinde kahvehanede vatandaşlarla selamlaşan Vali Kumbuzoğlu daha önce belde sonra köy ve son olarak ilçeye bağlı mahalle statüsüne geçen yerleşim yerinin sorunlarını dinledi. Vali Kumbuzoğlu ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe ile görüşerek ilçenin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.

İlçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşan Vali Kumbuzoğlu ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Ortaköy İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Koyuncu’yu ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Koyuncu’ya hayırlı olsun dileğinde bulunarak yürütülen hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Vali Kumbuzoğlu daha sonra Ağaçören Belediyesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamlık görevini vekaleten yürüten Ahmet Karatepe ile birlikte Belediye Başkanı Kemal Salman’ı ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Salman ile bir süre görüşerek görevinde başarılar diledi.

-El birliği, güç birliği yaparak koordinasyonu sağlayıp vatandaşa hizmet etmeliyiz

Ziyaret ve incelemelerine devam eden Vali Kumbuzoğlu daha sonra Sarıyahşi İlçesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Miyase Demirkoparan, İlçe Belediye Başkanı Doğan Mutlu ve Kaymakamlık birim amirleri tarafından karşılanan Vali Kumbuzoğlu Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçe hakkında bilgi aldı.

Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde mülki idare ve yerel yönetimlerin işbirliğine işaret eden Vali Kumbuzoğlu, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması diğer ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesinde makam sahiplerinin mesuliyetinin büyük olduğunu vurguladı. Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasının, yürütülen hizmetlerde önceliklerin belirlenerek gerçekleştirilmesinin de büyük önem taşıdığını aktaran Vali Kumbuzoğlu; el birliği güç birliği yaparak koordinasyonu sağlayıp vatandaşa hizmet etmek ve sorunları çözüme kavuşturma gayreti içinde hep beraber çalışacaklarını belirtti.

Vali Kumbuzoğlu daha sonra Sarıyahşi Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Doğan Mutlu’ya hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Kumbuzoğlu görevinde başarılar diledi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Külliyenin Yüzde 75’i Tamamlandı Sırada İnce İşçilik VarÖnceki Haber

Külliyenin Yüzde 75’i Tamamlandı Sırada...

Güzelyurt ve Sağlık, Başkanlarını SeçtiSonraki Haber

Güzelyurt ve Sağlık, Başkanlarını Seçti

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar