Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Trafik Denetimleri Arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik Denetimleri Arttı
Aksaray’da trafik sıkıntıları nedeniyle sürekli şikayet konusu olan bölgelerinde trafik denetimleri sıklaştırıldı.

Aksaray il emniyet müdürlüğü ekipleri il genelinde cadde ve sokaklardaki sıkıntılı noktaları tespit ederek bu bölgelerde şok uygulamalara başladı.

Bu anlamda şehrin en sıkıntılı bölgesi olarak kabul edilen Ebulfez Elçibey caddesinde trafik akışını aksatan ve cadde üzerinde sürekli olarak ring yaparak trafiği yavaşlatan araçlar için başlatılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar, yüksek sesle müzik yayını yapanlar ve araçlarındaki ayarlarla oynayarak sözde modifiye işlemi gerçekleştirilen araçlar ve sürücüleri üzerinde denetim yapıldı.

Yapılan denetimlerde polis ekiplerinden kaçmak için ara sokaklara giren sürücüler de tek tek tespit edilerek denetimleri yapıldı. Yapılan çalışmalarda çok sayıda araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken denetimlerin cadde ve diğer sorunlu bölgelerde de sürdürüleceği öğrenildi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalara sonuna kadar destek verdiklerini belirten sürücüler ile bölgedeki yayalar da çalışmalar konusunda yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’ın trafik anlamında en sıkıntılı noktalarından birisi haline getirilen bu noktada aslında ring halindeki araçlar bu yoğunluğu oluşturuyor. Cadde üzerine çıkan ve 10 kilometre hızla seyreden araçların kapattığı yol birçok ara sokakta da trafiği olumsuz etkiliyor. Bu araç sürücüleri iki göbek arasında saatlerce her iki yönde de trafik akışını perişan ediyor. Caddeye giren 10 araç burası ile diğer tüm caddelerde trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Bu caddede azami hız limitinin uygulandığı gibi asgari hız limiti de uygulanmalı. 10 Kilometre ile seyreden araçların rezilliklerini yüzlerce kişi çekiyor. Artık bu magandalıklara izin verilmemesini istiyoruz. Bu konuda polis ekiplerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu denetimlerin devamı da gelir” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devlet Hastanesi Proje İhalesini BekliyorÖnceki Haber

Devlet Hastanesi Proje İhalesini Bekliyo...

MİLLETVEKİLİ KAŞLI'NIN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDISonraki Haber

MİLLETVEKİLİ KAŞLI'NIN BABASI SON YOLCUL...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar