Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Trafik Denetimleri Arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik Denetimleri Arttı
Sorunlu olan merkez trafiği için denetimlerini sıklaştıran polis ekipleri hatalı parklar konusunda ısrarlı çalışmalarını sürdürürken bazı sürücüler de hata ısrarlarından vazgeçmiyor.

Sorunlu olan Aksaray merkez trafiğini akıcı hale getirmek için sabah saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar merkez ile merkeze çıkan yollarda devriye görevlerini sürdüren il emniyet müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şubesi ekipleri son günlerde sürücülerin ısrar ile sürdürdükleri hatalı parklar konusunda kontrollerini artırdı. Merkez başta olmak üzere merkeze çıkan ve merkezi tahliye eden yollarda araçlarının dörtlülerini yakarak duran veya duraklayan sürücülerin kural ihlallerini fotoğraflar ile kayıt altına alan polis ekipleri ihlalde bulunan sürücülere ilgili maddelerden cezai işlem uyguluyor.

Yapılan denetimlerin son günlerde artması ve hiçbir ihlale müsaade edilmemesi sorunlu olan caddelerde trafik yoğunluğunu azaltsa da bazı sürücüler kural ihlallerinden vazgeçmiyor. Yetkililerden edinilen bilgiye göre il merkezindeki trafik denetimlerinin daha da artırılacağı ve hiçbir kural ihlaline göz yumulmayacağı öğrenilirken yapılan çalışmalar konusunda Aksaray’daki pek çok sürücüde polis ekiplerine destek verdiklerini ifade ederek yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray trafiğinde belli başlı araç sürücüleri ile kırsal alanlardan gelen sürücüler Eski Sanayi Caddesi başta olmak üzere yolun ortasına bile dörtlülerini yakarak araçlarını bırakıyorlar. Bu sürücülerin bazılarında alışkanlık olmaya başladı. Arkadaşıyla çay içmek için duran sürücü bile ceza yazıldı diye isyan ederken trafiği ne kadar perişan ettiğini hiç hesaplamıyor. Eski Sanayi Caddesi, Ebulfez Elçibey Caddesi, Ankara Caddesi, Büyük Bölcek Caddesi gibi caddelerde duran veya duraklayan sürücülere hiç taviz verilmemesi gerekirken Atatürk Bulvarı ile Cumhuriyet Bulvarında da aynı uygulamanın yapılmasını istiyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Kadınlardan “Narin” AçıklamasıÖnceki Haber

CHP’li Kadınlardan “Narin” Açıklaması

“Bu Nasıl Oluyor?”Sonraki Haber

“Bu Nasıl Oluyor?”

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar