Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu
MHP Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı’nın kızı Merve Kaşlı ile Emre Can Aktürk binlerce kişinin katıldığı düğün ile hayatını birleştirdi.

Aksaray’da son yılların en kalabalık düğününe MHP genel merkezi ve milletvekilleri de çıkartma yaptı. MHP Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı’nın kızı Merve Kaşlı ile Emre Can Aktürk muhteşem bir düğün törenin ardından hayatlarını birleştirdi. Şehir merkezindeki bir otelin düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi için MHP milletvekilleri ve kurmayları adeta Aksaray’a çıkartma yaparken genç çiftin nikâhını Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer Kıydı.

Genç çiftin nikâh şahitliklerini ise; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Yaşar Yıldırım ile MHP’li milletvekilleri yaptı.

Düğüne katılan binlerce kişinin oluşturduğu trafik yoğunluğu Nevşehir rampasında trafiğin kontrollü sağlanmasına neden olurken salon davetlileri almayınca davetliler düğüne otel bahçesinde katılmak zorunda kaldı.

Düğüne, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Sakarya Milletvekili ve MYK Üyesi Levent Bülbül, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İzmir Milletvekili ve Genel Sekter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP MYK Üyesi Güzide Çıpan, önceki dönem Milletvekilleri Nevin Taşlıçay, Olcay Kılavuz, Hasan Kalyoncu, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP Aksaray Teşkilatı, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Ak Parti il başkanı Hamza Aktürk, ile çok sayıda davetli katıldı. (Haber: E. BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Kavşak Düzenlemesi TamamlandıÖnceki Haber

Kavşak Düzenlemesi Tamamlandı

Kaza Kurbanı Murat Can Aktürk Dua ve Gözyaşlarıyla UğurlandıSonraki Haber

Kaza Kurbanı Murat Can Aktürk Dua ve Göz...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar