Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Sıcak Ekmek Sevdası Trafik Çilesine Dönüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak Ekmek Sevdası Trafik Çilesine Dönüyor
Aksaray’daki bazı fırınların önünde rast gele bırakılan araçlar nedeniyle trafik gün boyu yavaşlarken iş çıkış saatlerinde tamamen durma noktasına geliyor.

Son dönemde bazı Aksaraylıların sıcak ekmek sevdası fırınlar önünde yığılmalara neden olurken ana ve ara caddelerdeki önemli yollarda büyük trafik sorunları yaşanmaya başladı. Özellikle Büyük Bölcek Mahallesi ile Selçuklu Bulvarı üzerindeki ekmek fırını önüne araçlarını park edenler nedeniyle çoğu zaman trafik tamamen dururken sürücüler bu araçlara ve buralarda yaşanan rezilliğe göz yumulmasına tepkili.

Yıllardır Büyük Bölcek Mahallesi Bölcek caddesindeki fırın önünde rast gele bırakılan araçlar nedeniyle yolun her iki şeridinden birisinin mutlaka kapalı olduğunu ve benzer görüntülerin son dönemde Selçuklu Bulvarı üzerindeki fırın ve başka noktalardaki görülmeye başladığını söyleyerek yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray genelinde sürekli artan denetimlere rağmen bazı sürücülerin kuralsızlık ısrarları devam ediyor. Özellikle son yıllarda bazı ekmek fırınları önünde tam anlamıyla bir trafik rezaleti yaşanıyor. Sabah’ın ilk saatlerinden itibaren bazı noktalardaki ekmek fırınları önünde hatalı park hiç eksik olmuyor. Ekmek almak isteyen kişiler şehrin en işlek caddesi üzerine bile 3 sıra araç park etmekten çekinmiyor. 5 Dakika diyerek yol üzerine bırakılan araç sayısı sürekli arttığından artık Aksaraylılar o noktaya geldiklerinde yolun kapalı veya tek şeritten trafiğin aktığını biliyorlar. Bu fırınların önündeki trafik rezaletleri nedeniyle büyük kaza riskleri yaşanırken tek şerit nedeniyle yolu kapatan değil yoldan geçmeye çalışan sürücüler arasında kavgaya dönen tartışmalar çıkıyor. Sadece kahvaltılarında veya akşam yemeklerinde sıcak ekmek yemek isteyen sürücülerin 3-5 adım atmamak için yaptıkları kural ihlallerine ne zamana kadar göz yumulacağını merak ediyoruz. Yakın zamana kadar Bölcek Caddesindeki görüntüler son aylarda Selçuklu Bulvarında ve Kurtuluş yollarında da görülmeye başlandı” dediler.  (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Arıbaş “Yeni Projeler Komşu İllerin Bağını Güçlendiriyor”Önceki Haber

Rektör Arıbaş “Yeni Projeler Komşu İller...

Şehitlerimizin İsimleri ve Anıları Bu Merkezde YaşatılacakSonraki Haber

Şehitlerimizin İsimleri ve Anıları Bu M...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar