sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

PTT 184’üncü Yaşını Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PTT 184’üncü Yaşını Kutladı
Ülkemizin köklü kuruluşlarından olan Posta ve Telgraf Teşkilatı 184’üncü yaşını kutladı.Kısa adı PTT olarak bilinen ‘Posta ve Telgraf Teşkilatı’, 184 yıl önce haberleşme ağı olması amacıyla ‘Posta Nezareti’ adı altında kurulan kurum günümüzde birçok alanda hizmet vermeye devam ediyor.

184 yıl önce haberleşme ağı olarak kurulan PTT’nin günümüze, azimli çalışmaları ve her alanda gelişme sağlayarak, en önemli amaçlarının güven ve memnuniyet çerçevesi adı altında ilerleyeceklerini ve bu güne kadarda hep böyle olduğunu ifade ederek PTT’nin 184’üncü yaşını kutlayan Aksaray PTT Baş Müdürlüğünden açıklama yapan Sezer Karacan;“23 Ekim 1840 tarihinde haberleşmenin sağlanması amacı ile ‘Posta Nezareti’ adı altında kurulan ve bugün ise kısa adı PTT olarak bilinen ‘Posta ve Telgraf Teşkilatı’ kuruluşumuz bugün 184’üncü yaşını kutluyor. Bizler de bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bunu Ülke genelinde tüm vatandaşlarımız ile birlikte kutlama gayreti içerisindeyiz. Destekleriniz ve ilgileriniz için de basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ederim. Sektörde e-ticaret alanında, lojistik alanında, posta kargo alanında gibi birden fazla alanlarda Türkiye’nin en ücra noktalarında yaygın hizmet ağıyla faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyor. Bu bağlamda da Türkiye’nin övünç kaynakları arasında bir kurum olduğumuzu düşünüyorum. Bizde bu ailenin bir parçası olduğumuz için son derece mutluyuz ve gururluyuz. Halkımızın da her alanda posta olsun, lojistik olsun, e-ticaret olsun bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına her daim çalışmalarımızın üzerine koyarak azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu gün 184 yaşında olan PTT kuruluşumuzun 184’üncü yaşını bizde burada kutlamak amacı ile 184’üncü sıra numarasını alan vatandaşımıza da kurumumuzca hazırlanan filatelik hediyemizden takdim edeceğiz ” dedi.

PTT’nin 184’üncü yaşı olması nedeniyle günün önemini ve anlamını vurgulayarak 184’üncü sıra numarasını alan Şehriban Demir’e hediyesi takdim edildi.

Diğer yandan PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten’in PTT’nin 184’üncü yaşını kutladığı yazılı açıklamada: “PTT, Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olarak milletimizin her daim yanında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. İki asra yaklaşan köklü bir geçmişe sahip olan PTT, Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olarak milletimizin her daim yanında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Güçlü altyapısı, yetkin kadrosu ve yenilikçi vizyonuyla PTT, sadece ülkemiz sınırları içerisinde değil, uluslararası alanda da yer aldığı sektörlerde öncü kurum haline gelerek, küresel ölçekteki iş birlikleri ile Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Büyük PTT Ailemizin her bir üyesinin üstün gayreti ve birlikte atacağımız adımlarla daha nice büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

(Haber: Elif BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOBB Aksaray Genç Girişimciler Gençler İçin Büyük Bir Projeyi Hayata GeçirdiÖnceki Haber

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Gençler İ...

Öğrencilerin Montları Bu Yıl da Borsa’danSonraki Haber

Öğrencilerin Montları Bu Yıl da Borsa’da...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar