sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Nefes Aldırmıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nefes Aldırmıyorlar
Uyuşturucu ile mücadelede mücadelesini sürdüren il emniyet müdürlüğü ile il jandarma komutanlığı ekipleri zehir tacirlerinin korkulu rüyası haline gelirken son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda onlarca torbacı yakalanarak cezaevine gönderildi.

Dünya genelinde kullanımı yaygınlaşana ve çeşitliliği artan uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı, imalatı ve ticareti konusunda İçişleri Bakanlığının kararlı mücadelesi ara vermeden devam ediyor. İçişleri Bakanlığı ile Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray ve ilçe merkezlerinde il emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şubesi, kasaba, köy ve diğer kırsal alanlarda da il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi deyim yerindeyse son bir ay içerisinde yaptıkları çalışmalar ile zehir tacirlerinin kabusu haline geldiler.

Rutin kontroller dışında en küçük bir istihbari bilgiyi bile titizlikle değerlendiren güvenlik güçleri yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda tespit edilen kişiler ve ikametlerine yaptıkları operasyonlar sonucunda çok sayıda imalatçı ile torbacıyı tek tek yakalayarak adalet önüne çıkartıyor.

Son bir ay içerisinde yapılan çalışmalarda il genelinde toplamda yüzlerce kişiye işlem yapıldığı öğrenilirken onlarca zehir taciri de yapılan yargılamalar sonucunda toplum içerisinden ayıklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet ve Jandarma ekiplerinin bu yönde çalışmaları ile ve il dışındaki kırsal bölgelerde kararlılıkla sürdürülürken Aksaraylılar da yapılan operasyonlar konusunda yaptıkları açıklamalarda; “Kullanım yaşı hızla düşen uyuşturucu konusunda yapılan çalışmaları basın aracılığı ile takip ediyoruz.

Köylere kadar ulaşan bu beladan çocuklarımızı uzak tutmak için çok sıkı denetimlerin ve çalışmaların da yapıldığını görüyoruz. Liseler başta olmak üzere gençleri bulunduğu ortamlar da yine güvenlik güçleri tarafından sıkı şekilde kontrol altında. Bu konuda Aksaray çok başarılı bir grafiğe sahip. Son yapılan çalışmalar ile bunların kökünü kazımaya da devam ediyorlar. Çocuklarımızın bu zehirden uzak durması için yapılan özverili çalışma nedeniyle güvenlik güçlerimize de adli birimlerimize de minnettarız. Allah hepsinden razı olsun” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aracını Aldığı Gün Kaza YaptıÖnceki Haber

Aracını Aldığı Gün Kaza Yaptı

Niğde'de İki Otomobilin Çarpışması Sonucu 4 Kişi YaralandıSonraki Haber

Niğde'de İki Otomobilin Çarpışması Sonuc...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar