sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Milletvekili Yaldır “Bu Kabul Edilemez Bir İhanettir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Yaldır “Bu Kabul Edilemez Bir İhanettir”
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, terör örgütüyle ilgili tartışmalara sert tepki gösterdi. Saadet Partisi’nin grup önerisi üzerine söz alan Yaldır, Gazi Meclis'te, Türk milletinin geleceğiyle kumar oynandığını ve bölücü terör örgütüne yönelik kabul edilemez girişimlerde bulunulduğunu söyledi.

Yaldır, konuşmasında terörle mücadelenin asla taviz verilmeyecek bir konu olduğuna vurgu yaparak, "Bebek katilini Meclis'te konuşturmayı önerenlerle, Edirne'deki başka bir terörist başını ziyaret edip aldığı icazetle Diyarbakır’da boy gösterenlere geçit vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Yaldır, İYİ Parti olarak bu tür girişimlerin karşısında kararlı bir şekilde duracaklarını belirtti ve "Tıpkı Kürşad’ın 40 çerisi gibi, 30 milletvekili ile bu ihanete karşı dimdik duracağız. Tek başımıza kalsak dahi cesedimiz çiğnenmeden o caninin Meclis'te konuşmasına müsaade etmeyeceğiz!" dedi.

Yaldır, konuşmasında Cumhur İttifakı’na da sert eleştiriler yönelterek, "Daha düne kadar terörün bittiğini, belinin kırıldığını söyleyenler, bugün terörist başıyla müzakereyi ve onun Meclis'ten seslenmesini öneriyor. Bu, kabul edilemez bir ihanet!" diyerek tepkisini dile getirdi.

Son olarak, Yaldır milletvekillerine vicdanlarına kulak vermeleri için çağrı yaptı: "Türk milletinin oylarıyla buraya gelen siz değerli milletvekillerine sesleniyorum; bu ihanete ortak olmayın. Sessiz kalırsak, çocuklarımızın ve torunlarımızın yüzüne bakamayız. Gelin, bu kirli oyuna birlikte 'dur' diyelim." Turan Yaldır’ın bu açıklamaları, Meclis’te büyük yankı uyandırırken, İYİ Parti milletvekilleri Yaldır’a tam destek verdi. Yaldır’ın net duruşu, mecliste tartışmalara yol açtı ve oturum boyunca gerginlik yaşandı. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karabatak “Normal Doğum Her Zaman Daha Sağlıklı Olandır”Önceki Haber

Karabatak “Normal Doğum Her Zaman Daha S...

KOM Kaçakçılara Göz AçtırmıyorSonraki Haber

KOM Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar