Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Milletvekili Kaşlı “Kapımız Herkese Açık, Adayımıza Genel merkezimiz Karar Verecek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaşlı “Kapımız Herkese Açık, Adayımıza Genel merkezimiz Karar Verecek”
MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı herkesin merakla beklediği adaylık ve partiye dönüşler için “Ülkem ve milletim diyen herkese kapımız açık” derken adaylarının genel merkez tarafından belirleneceğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimler için son dönemde adından söz ettiren Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Ramazan Kaşlı Kanal 68 televizyonunda Büşra Tokur moderatörlüğünde gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Nazmi Çalışkan’ın sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz akşam saatlerindeki programda konuşan milletvekili Ramazan Kaşlı Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşunun kuruluşundan beri ülkenin çıkarları olduğunu genel başkan Devlet Bahçeli’nin yeri geldiğinde kayıtsız şartsız koltuğu elinin tersi ile ittiğini 2015 tarihinde yapılan teklifte tüm Türkiye’nin gördüğünü söyledi.

Yerel siyasette yapımı için harekete geçilen Aksaray Devlet Hastanesinin ittifak ortakları tarafından açıklandığını, Yapılcan tarafında yapılacak yeni Aksaray stadyumu ve sosyal tesisi için önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı’ndan gerekli sözlerin alındığını ve bu konuda bir sapma olmayacağını söyledi. Yılan hikayesine dönen demiryolu projesi hakkında da konuşan Kaşlı, Aksaray-Ulukışla arasındaki demiryolu çalışması için ihale sürecinin geçen sene başladığını ancak ihalenin iptal edildiğini bu konuda ittifak ortakları ile çalışmalarının bu dönemde de süreceğini ve ihalenin ardından Aksaray Ulukışla demiryolu çalışmasının başlayacağını aktardı.

“Kapımız Herkese Açık”

Genel başkan Devlet Bahçelinin geçen haftalarda vatanını ve milletini seven ve derdi sadece Türkiye olanları Milliyetçi Hareket Partisine çağrısı hakkında konuşan Kaşlı, derdi, vatanı ve milleti olan herkese Milliyetçi Hareket Partisinin kapısı sonuna kadar açık. Gerek geçmiş dönemde ayrılanlar gerekse daha önceden hiç partili olmayan ve başka siyasi partilerden olanları MHP çatısı altında görmek istediklerini belirtti.

Kaşlı konuşmasının devamında; “Adalet ve Kalkınma Partisinden geçişlerle ilgili ise iki parti arasında geçişlerde alınan yazılı olmayan bir karara var. Her iki partinin de bu konuda hassas davrandığını söyleyen Kaşlı merakla beklenen Milliyetçi Hareket Partisi adayı için ise yaptığı açıklamada; “Şu ana kadar söz verilmiş veya karar verilmiş bir adayımız yok. Bu konuda partimizin kapısı dava arkadaşlarımıza açık. Herkes başvurusunu yapabilir. Biz 4 dönem sonra yeniden Aksaray belediyesine talibiz. Bunu sokakta da görüyoruz. Adayımız konusunda son sözü genel merkezimiz söyleyecektir. Bu 81 ilde bu şekilde yapılmaktadır” dedi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kış Ekmeği İşçiliği 500 Liraya ÇıktıÖnceki Haber

Kış Ekmeği İşçiliği 500 Liraya Çıktı

Kaybolan Zihinsel Engelli Mağarada BulunduSonraki Haber

Kaybolan Zihinsel Engelli Mağarada Bulun...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar