Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

“Kombi Bakımlarını Uzmanına Yaptırın”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kombi Bakımlarını Uzmanına Yaptırın”
Soğuk havaların kendini hissettirmesiyle birlikte kombi bakımlarında konusunda taleplerin arttığını kaydeden uzmanlar kombi bakımlarının tek başına yapılmaması gerektiğini aktardı.

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte artış yaşanacak olan doğalgaz kullanımında kombi bakımlarının önemli olduğuna dikkat çeken yetkililer kombi bakımlarının düzenli yapılmasının önem taşıdığını söyledi. Kombi bakımlarının tasarrufa da katkı sağladığını belirten yetkililer konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Kombi bakımları yıllık olarak gerçekleştirildiği zaman kombilerin kullanım ömrü uzamış oluyor. Kombi bakımları yapılmadığı zaman ısınma süreçlerinde sıkıntılar yaşanabiliyor. Yıllık olarak bakımı yapılmayan kombilerin arızalanma oranı daha yüksek oluyor. Kombi bakımları düzenli olarak yapıldığı zaman yakıttan da tasarruf etme olanağı sağlanmış oluyor. Şu anda kombi bakımları 900 ila bin lira arasında başlıyor. Kombide karşılaşılan sıkıntıya göre bu ücretler farklılık gösterebiliyor. Diğer taraftan bakım içeriğine petek bakımları da eklendiği zaman daha uygun fiyatlar belirlenebiliyor. Sonbaharın girmesiyle birlikte bakım taleplerinde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar kış gelemden kombilerini ve peteklerini kışa hazırlamak istiyor.” ifadelerini kullandı.

 

Bakımların uzman kişiler tarafından yapılması gerektiğini vurgulayan yetkililer “Petek bakımlarında vatandaşların kendi yaptıkları bakımlar yetersiz kalabiliyor. Bu noktada işin uzmanından destek almaları daha yararlı olacaktır. Kombiye bağlı olarak yapılan petek bakımları ve temizlikleri kendi imkanlarıyla yapıldığı zaman bazı arızalara neden olabiliyor. Bu yüzden işin bilirkişi tarafından yapılmasını öneriyoruz. Bakım esnasında gazdan ve elektrik akımından etkilenebilecekleri için işi ehline bırakmaları gerekiyor.” şeklinde konuştu. (Haber: S. OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Gençlik Kolları Anuf’a EmanetÖnceki Haber

CHP Gençlik Kolları Anuf’a Emanet

Çocuklar Coşkulu Bir Hafta Sonu GeçirdiSonraki Haber

Çocuklar Coşkulu Bir Hafta Sonu Geçirdi

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar