Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

“Kim Bu Protokol Üyeleri ?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kim Bu Protokol Üyeleri ?”
Aksaray’da Dağılgan stadyumunda hafta sonları oynanan müsabakalarda protokol ve basın tribününde oluşan yoğunluk artarken protokol tribünü akreditasyonları ve girişler tepki toplamaya başladı. Aksaray’da şampiyonluk mücadelesi veren Aksaray belediye sporun maçlarını oynadığı Dağılgan stadyumunda protokol ve basın tribünlerindeki başıboşluk her geçen gün artıyor.

Protokol tribünü bölümünden girilen alana girişlerin kontrolünde yaşanan sıkıntılar ve akreditasyonlara tepki gösteren basın mensupları son olarak basına ayrılmış olan basın bölümünün içerisinin ve camlı bölümün ön kısmının da tamamen dolması üzerine yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray belediye spor için binlerce taraftar tribünlerde destek olurken bazıları da gerek bilet almamak gerekse başka amaçlarla protokol alanının dolduruyorlar. Protokol tribününün sağ ve sol tarafında mücadeleleri izleyenlerin kaçının izninin bu listede yer aldığını bilmiyoruz. Bu seyircilerin büyük bölümü de basın tribününü doldurmaya başladılar. Basın için ayrılan camlı alanı da kullanan bu kişiler nedeniyle basına yer kalmazken camlı alanın ön kısmına yığılan kişiler nedeniyle içerideki az sayıda basın mensubu da işlerini yapamaz hale geldi. Maç başlamadan önce bu alanı dolduran kişiler kapalı alan içerisinde sürekli sigara kullandıklarından dolayı havasız ortam nedeniyle az sayıdaki gazeteci de bu alanı terk etmek zorunda kalıyor.

Basın bölümündeki sandalyeleri de maç boyunca kimseye vermeyen bu kişilerin bu alana nasıl bu kadar kolay girdikleri ve kim oldukları sorgulanırken Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü yetkililerinin de sessiz kalmasına ve görmezden gelmelerine anlam veremiyoruz. Bu alana girenlerden kaçının protokol listesinde isminin olduğunu, olmayanların bu alana nasıl girdiklerini, protokol olanlarının basın odasında ne işinin olduğunu ve bunların hangi standartlara göre o listelere girdiğinin yetkililer tarafından açıklanmasını istiyoruz. Akredite olmayan veya basın kartı taşımayan kişilerin bu alana sokulmaması çağrımızı yineliyoruz” dediler. (Haber: Cumali DAĞ)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Aksaray'ın Yeni Baro Başkanı Elçin Mevlüt Düzgün SeçildiÖnceki Haber

Aksaray'ın Yeni Baro Başkanı Elçin Mevlü...

Vatandaşlardan Bankalara Çağrı “Limitimizi 99 Bine Düşürün”Sonraki Haber

Vatandaşlardan Bankalara Çağrı “Limitimi...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar