Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarmadan Kaçak Telefon ve Elektronik Ürün Operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan Kaçak Telefon ve Elektronik Ürün Operasyonu
Jandarma ekipleri gümrük kaçağı telefon ve değişik cinslerde ürün ticareti yaptığı gerekçesi ile 2 şahsa işlem yaparken 1 milyon 250 bin TL değerinde kaçak ürün ele geçirdiler.

Aksaray merkez ve merkeze bağlı bölgelerde kamu düzenini sağlamak, halkın huzur ve güven ortamının bozulmasını önlemek adında devriye ve denetim faaliyetlerine devam eden Aksaray ile jandarma komutanlığı ekipleri Türkiye Cumhuriyeti Devletine kaçak yollarla getirilerek vergi kaybına ve haksız rekabete neden olan ürünlerin önlenmesi ve bu ürünleri getirerek suç işleyenlerin yakalanması için çalışmalarını da sürdürüyor.

Bu kapsamda Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı doğrultusunda yaptıkları istihbari çalışmalarda merkez sınırları içerisinde iki kişinin gümrük kaçağı telefon ve çeşitli elektronik cihaz ile telefon aksesuarları temin edip sattıkları bilgisine ulaşılması üzerine harekete geçen jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri şahıslara ait ev ve iş yerlerine yapılan baskınlarda piyasa değerinin 1 milyon 250 bin lirayı bulduğu tahmin edilen;  12 adet cep telefonu, 62 adet elektronik sigara, 250 adet şarj cihazı, 650 adet şarj kablosu, 2245 adet telefon kılıfı, 875 adet ekran koruyucu cam, 250 adet cep telefonu kamera lensi, 11 adet kablosuz kulaklık, 2 adet akıllı saat ile 30 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken gözaltına alınan F.A. ile A.A. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından ifade ve işlemleri için Aksaray il jandarma komutanlığına götürüldü. F.A. ile A.A. hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenilirken jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Kaçakçılık olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7 Ülkeden Gelen 41 Katılımcıya Belediyenin Çevre Projeleri AnlatıldıÖnceki Haber

7 Ülkeden Gelen 41 Katılımcıya Belediyen...

Nevşehir'de Devrilen Kamyonetin Sürücüsü YaralandıSonraki Haber

Nevşehir'de Devrilen Kamyonetin Sürücüsü...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar