Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma Uyuşturucu Suçundan 2 Kişiyi Daha Yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma Uyuşturucu Suçundan 2 Kişiyi Daha Yakaladı
Aksaray il jandarma komutanlığı ekipleri uyuşturucu suçundan 2 kişiyi yakalarken şahıslardan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da sorumlu olduğu alanlarda güven ve huzurun sembolü haline gelen ve suç olaylarının bitme noktasına gelmesini sağlayan il jandarma komutanlığı ekipleri geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi her türlü beladan uzak tutmak adına saha ve istihbarat çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya genelinde bir çok ülkenin belası haline gelen uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımı konusunda kendisine yapılan her türlü istihbari bilgiyi titizlikle değerlendiren il jandarma komutanlığı ekipleri 2 şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı, bulundurduğu ve ticaretini yaptığı bilgisine ulaştı. Alınan istihbarat ve Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile harekete geçen jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri ile merkez ilçe jandarma ekipleri 2 şahsı gözaltına aldı. Şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda; “25 gram, sentetik cannabinoid bonzai, suçtan elde edildiği değerlendirilen 1105 TL. ile 1 adet kasatura ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgu ve işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldüler.

İl jandarma komutanlığında işlemleri tamamlanan 2 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 1’i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Park Halindeki Aracı Hurdaya Çevirip Kayıplara KarıştıÖnceki Haber

Park Halindeki Aracı Hurdaya Çevirip Kay...

Sanal Hırsızlara Dikkat!Sonraki Haber

Sanal Hırsızlara Dikkat!

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar