Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma Göz Açtırmıyor 1 Zehir Taciri Daha Cezaevine Yollandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma Göz Açtırmıyor 1 Zehir Taciri Daha Cezaevine Yollandı
Alayhan Jandarma karakol komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda 1 zehir taciri daha yakalanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da yaptığı çalışmalar ile sorumlu olduğu kırsal alanlarda halkın en güvendiği kurumlardan birisi haline gelen jandarma ekipleri son dönemde kullanımı ve üretimi yaygın hale getirilmeye çalışılan ve terör örgütlerinin de en büyük gelir kapısı olan uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımı konusunda Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu kapsamda köy, kasaba ve diğer kırsal alanlarda istihbari çalışmalarını yoğunlaştıran jandarma ekipleri son yaptıkları çalışmalarda 1 kişiyi yakaladı.

Alayhan karakol komutanlığına bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda R.B.B. isimli şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde imalat ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri şahsı teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan takip ve toplanan deliller neticesinde operasyon için harekete geçen jandarma ekipleri şahsa ait ikamete operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda R.B.B. gözaltına alınırken evde yapılan aramalarda; 135 Gram sentetik cannobinoid bonzai, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet bıçak ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan R.B.B. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki (AEAH) sağlık kontrollerinin ardından ifade ve işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan R.B.B. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Aksaray cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken çalışmalara ilişkin il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Ekipleri 6 Ayda 1141 İkamete Temizlik ve Bakım Hizmeti VerdiÖnceki Haber

Belediye Ekipleri 6 Ayda 1141 İkamete Te...

ASÜ İle SGK Emekliler İçin İşbirliği YapacakSonraki Haber

ASÜ İle SGK Emekliler İçin İşbirliği Yap...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar