Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma Bir Zehir Tacirini Daha Yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma Bir Zehir Tacirini Daha Yakaladı
Aksaray merkez sınırları içerisinde uyuşturucu imalat ve ticareti yaparak gençleri zehirleyen bir kişi daha jandarmanın başarılı çalışması ile hak ettiği yere yollandı.

Dünya genelinde tüm ülkelerin en büyük belası haline gelen uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı konusunda etkin mücadelesini sürdüren Aksaray il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri sorumlu oldukları bölgelerde en küçük bir istihbari bilgiyi bile titizlikle değerlendirerek zehir tacirlerinin toplum içerisinden ayıklanması ve gençlerin bu beladan uzak tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatları ile yapılan çalışmaların sonuncusunda merkez sınırları içerisinde bir şahsın uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ile ticareti yaptığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri Cumhuriyet başsavcılığından aldıkları izin doğrultusunda şahsı ve ikametini takibe aldılar.

Jandarma KOM ekiplerinin yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için harekete geçen jandarma timleri şahsın bulunduğu ikamete baskın yaptı. Yapılan baskında M.G. isimli şahıs gözaltına alınırken ikamette yapılan aramada; 1 Kilogram 197 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan şüpheli sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan M.G. sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: Cumali DAĞ)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Huzur ve Güven Uygulamaları SürüyorÖnceki Haber

Huzur ve Güven Uygulamaları Sürüyor

Halk Mağazaların Poşet Tezgâhından ŞikâyetçiSonraki Haber

Halk Mağazaların Poşet Tezgâhından Şikây...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar