Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Jandarma 1 Zehir Tacirini Daha Yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma 1 Zehir Tacirini Daha Yakaladı
Aksaray’ın kırsal bölgelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretini önlemek adında çalışmalarına devam eden il jandarma komutanlığı ekipleri merkez ilçe sınırları içerisinde bir kişiyi daha yakalayarak adalet önüne çıkarttı.

Aksaray’ın kırsal bölgelerinde kamu düzenini sağlama, halkın huzur ve güven ortamını tahsis etmek için çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdüren il jandarma komutanlığı ekipleri son yıllarda tüm dünya ülkelerinin ana sorunu haline gelen uyuşturucu ve uyarıcı madde imal, ticaret ve kullanımı konusunda işi sıkı tutuyor.

Bu kapsamda kendilerine ulaşan en küçük bir istihbari bilgiyi bile titizlikle değerlendiren jandarma ekipleri kırsal bölgelerde uyuşturucu tacirlerini tek, tek yakalayarak adalet önüne çıkartıyor.

Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı doğrultusunda yapılan çalışmaların sonuncusunda bir şahsın merkez ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu imalat ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan jandarma istihbarat şubesi ekipleri jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleriyle birlikte yaptıkları çalışmalarda Ç.Ö. isimli şahsı takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basan jandarma timleri şahsın bulunduğu adrese yaptığı baskında şüpheli Ç.Ö.’yü gözaltına alırken adreste yapılan aramalarda; 337gram kubar esrar, 5 gram preslenmiş esrar, 1 adet hassas terazi, 40 adet kenevir tohumu, 4 kök kenevir bitkisi ile 3 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı ele geçirdiler. Ele geçirilen malzemelere el konulurken olayın şüphelisi Ç.Ö. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından ifade ve işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan Ç.Ö. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Aksaray ceza infaz kurumuna teslim edildi. Operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer Dönüşüm Çalışmalarını Yerinde İncelediÖnceki Haber

Başkan Dinçer Dönüşüm Çalışmalarını Yeri...

Ertürk “Bu Hukuki Değil Siyasi Bir Davadır”Sonraki Haber

Ertürk “Bu Hukuki Değil Siyasi Bir Davad...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar