Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

İttifak Yok Gözler Adaylarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İttifak Yok Gözler Adaylarda
31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için beklenen ittifak açıklaması MHP milletvekili kaşlıdan gelirken artık gözler il, ilçe ve beldelerdeki adaylara çevrildi.

31 Mart yerel seçimleri için partilerin seçime Aksaray’da kendi adaylarıyla gireceklerinin belli olmasının ardından gözler Adalet ve Kalkınma Parti ile Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarına çevrildi. Ak Partide mevcut belediye başkanı Dr.Evren Dinçer, Yaşar Ermiş ile Serdar Baydar resmi aday olarak görünürken kulislerde başka isimlerinde Ankara’da temaslarını sürdürdüğü konuşuluyor.

Adaylık sürecinin devam ettiği MHP’de ise merkez belediyesi için, Sefer Alkan, Ahmet Koçaş, İrfan Çıtak isimleri kamuoyu önünde konuşulurken sürpriz bir isimin de Aksaray belediye başkanlığı için aday gösterileceği konuşulmaya başlandı.

31 Mart tarihindeki seçimler konusunda görüş bildirmekte zorlanan Aksaraylıların büyük bölümü ise tercihlerinin bu süreçte biraz farklı olacağını söyleyerek; “31 Mart’ta yapılacak seçimlerde kim kazanır bilmiyoruz ancak bu seçim diğerlerinden farklı olacak gibi görünüyor. Mevcut belediye başkanı görüntüye göre bir şeyler yapmaya çalışıyor. Belediye binası, kentsel dönüşüm gibi birçok büyük projeye imza attı. Yolları yenilerken yeni yollarla da trafiği rahatlatmaya çalıştı. Bundan sonrası için karar Ankara’nın ancak bu kez şehirde seçimden çok geçim sıkıntısı var. Ev kirasını bile ödeyemeyen insanların büyük bölümü kredi kartlarına borçlu. İşyerleri kiralarını ödeyemez duruma geldi, anne ve babalar çocuklarının okul masraflarına bile yetişemez duruma geldiler. Bizler bu sorunların çözülmesini istiyoruz. Bu belediye bu her dönem aynı rekabet oldu ve bundan sonrasında da olacak. Bu adayların her biri bizden insanlar. Partilerinin tercihlerine göre bizler de tercihlerimizi yapacağız. Şimdilik bu tercih için erken olur. Zaten bizlerin gündeminde de seçimden çok geçim sorunu var” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esnaflar “Borcumuza Borç Ekliyoruz”Önceki Haber

Esnaflar “Borcumuza Borç Ekliyoruz”

Gece gasp edilen motosiklet gündüz apartman bahçesinde bulunduSonraki Haber

Gece gasp edilen motosiklet gündüz apart...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar