Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

İtfaiye Ekiplerine Dur, Durak Yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İtfaiye Ekiplerine Dur, Durak Yok
Aksaray belediyesi itfaiye ekipleri 2024 yılının başından beri müdahale ettikleri olaylar ile Aksaray’da adından en fazla söz ettiren kurumların başında gelirken, ekiplerin müdahalelerdeki hızı ise taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor.

Son haftalarda il genelinde meydana gelen ot ve çalılık yangınları ile mücadele eden Aksaray belediyesi itfaiye müdürlüğü Aksaray’da son ayların en başarılı kurumlarından birisi oldu. Yangınlar başta olmak üzere şehir merkezindeki, trafik kazaları, hayvan kurtarma operasyonları, sel ve su baskınları gibi birçok olaya anında müdahale eden ekipler olaylara müdahale hızları ve olayları sonlandırmadaki başarıları ile de Aksaray halkının gönlünde taht kurdu.

2024 Yılı başından beri Aksaray merkezdeki tüm olaylara müdahale eden ekiplerin son haftalarda ekin, anız ve kuru ot yangınları ile sınavı sürerken aynı anda meydana gelen başka olaylara da anlık müdahale hızı ile de birçok kurum ve kuruluşa da örnek olan itfaiye teşkilatının çalışmalarını değerlendiren Aksaraylılar; “Aksaray itfaiyesini son günlerde şehrin birçok noktasında görmeye başladık. Özellikle yangınlar ile trafik kazalarına hızları gerçekten takdire şayan.

İl merkezinde en küçük olayda bile tedbir amaçlı olsa ekip çıkartan ve çok hızlı bir şekilde olay yerine gelen itfaiye birimi şehirde işini en iyi yapan kurumlardan birisi durumunda. Bizler itfaiyeyi sadece yangınlara müdahale eden birim olarak tanırken Aksaray belediyesi son yıllarda şehirdeki trafik kazalarının tamamına, sel ve su baskınlarına, hayvan kurtarma operasyonlarına kadar pek çok olayda baş aktör olmaya başladı. Aksaray’da artık acil müdahale denildiğinde itfaiye ekipleri ilk olarak olay yerinde oluyor. Bu hız hepsinden önemli. Sürekli olarak olaylara müdahale ettikleri için de ekiplerin her biri kendilerini çok fazla geliştirdiler. Özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Sanayi Havzasında Bir Temel Daha AtıldıÖnceki Haber

Yeni Sanayi Havzasında Bir Temel Daha At...

Elektriğe Büyük ZamSonraki Haber

Elektriğe Büyük Zam

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar