Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Huzur ve Güven Uygulamaları Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Huzur ve Güven Uygulamaları Sürüyor
Aksaray merkezde yaz ayının gelmesi ve hareketin artması ile teyakkuza geçen polis ekipleri şehrin değişik noktalarında uygulamalarını sıklaştırdı.

Aksaray’da huzur ve güven ortamının sağlanması ve huzur ortamının devamı için il genelinde çalışmalarına devam eden il emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş şubesi ekipleri ile bu ekiplerin uygulamalarına katılan trafik şube, narkotik ekipleri ile mahalle bekçileri özellikle akşam saatlerinde şehrin birçok noktasında eş zamanlı asayiş uygulamalarıyla halkın huzurunu bozan ve trafik ile vatandaşların güvenliğini tehdit eden kişilerin tespit edilmesi yaptıkları çalışmaları yaz ayının gelmesi ve insan hareketinin artması ile sıklaştırdı. Yaklaşık 1 aydan beri şehrin değişik noktalarında yapılan şok uygulamalar ile özellikle alkollü araç kullanan çok sayıda sürücü yakalanırken aranan şahsılar da bu sayede tespit ediliyor. Uygulamaların yapıldığı bölgelerde uzun süre şikâyet azalırken emniyet birimleri şehrin 4 bir yanında uygulamalarını sürdürüyor.

Önümüzdeki günlerde de uygulamaların süreceği öğrenilirken Aksaraylılar da uygulamalar konusunda polis ekiplerine teşekkür ederek yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’da yaz ayının gelmesi ile birlikte insan hareketi de arttı. Hareketin artması ile bazı olumsuzluklarda ortaya çıkmaya başlayınca kalabalık noktalar ile bu noktalara çıkan yollarda polis ve bekçilerin sayısı gözle görünür şekilde arttı. Yapılan uygulamalara zaman zaman bizler de denk geliyoruz ve şikâyetçi değiliz. Trafik yönünden ve asayiş yönünde sıkıntısı olmayan kimse de şikâyetçi değil.

Yapılan çalışmalar sayesinde uygulamaları yapıldığı alanlar da uzunca bir süre huzur ortamı sağlanıyor. Rahatsızlık veren araçlar bu noktaların yakınına bile uğramazken alkol ile direksiyon başına geçenler de bu sayede tespit edilerek birilerinin canlarını yakmaları önleniyor. Bu dönemde ve kışın en zorlu şartlarında halkın huzur ve güveni için fedakârca çalışan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz” dediler. (Haber: Elif BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ehliyetsiz Sürücünün Karıştığı Kazada 6 Kişi YaralandıÖnceki Haber

Ehliyetsiz Sürücünün Karıştığı Kazada 6...

Jandarma Bir Zehir Tacirini Daha YakaladıSonraki Haber

Jandarma Bir Zehir Tacirini Daha Yakalad...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar