Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Ev Diye Girdiler Cephanelik Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ev Diye Girdiler Cephanelik Çıktı
Sultanhanı ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri 73 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait binlerce fişek ele geçirdi.

Aksaray’da sorumluluk sahalarında huzur ve güven ortamını sağlamak ve suç olaylarını en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren ile jandarma komutanlığı ekipleri bölgelerinde kaçakçılık ve organize suçlar konusunda da istihbari çalışmalarını sürdürüyor.

Bireysel silahlanma ve ruhsatsız silahlar konusunda da çalışmalarını sürdüren jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri ile Sultanhanı ilçe jandarma komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonunda R.B. isimli bir şahsın Sultanhanı ilçe sınırları içerisinde silah kaçakçılığı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Alınan istihbarat ile harekete geçen Jandarma kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ve Sultanhanı ilçe jandarma komutanlığı ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile kimlik bilgileri ve adresi tespit edilen R.B.’yi teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için harekete geçen jandarma ekipleri R.B.’nin ikametine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda evin adeta bir cephanelik haline getirildiği görüldü.

Evde yapılan aramalarda; “56 Ruhsatsız av tüfeği, 17 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 6334 adet tabanca fişeği, 16 adet av tüfeği şarjörü, 61 adet tabanca şarjörü, 10 adet av tüfeği dipçiği, 38 adet av tüfeği el kundağı, 8 adet av tüfeği kabzesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken şüpheli sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak için jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan R.B. sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Çalışmalara ilişkin il jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Tüm Camiler Belediye Eliyle TemizleniyorÖnceki Haber

Tüm Camiler Belediye Eliyle Temizleniyor

Otomobil orta refüjdeki direğe çarptı: 1 yaralıSonraki Haber

Otomobil orta refüjdeki direğe çarptı: 1...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar