Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

En Büyük Çevre Hizmeti Atık Toplayan Emekçilerden

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Büyük Çevre Hizmeti Atık Toplayan Emekçilerden
Çevre haftası etkinlikleri il genelindeki düzenlenen programlarla sürerken geçimlerini sürdürmek için çöplerden plastik atık toplayan vatandaşlar çevreye en büyük hizmeti vermelerine karşılık bu süreçte hiçbir programda görüntülenemedi.

Çevre haftası etkinlikleri il genelinde değişik etkinliklerle devam ederken çevre felaketinin önüne geçmek ve geçimlerini sağlamak için sabah akşam demeden il genelindeki tüm çöplerden ve yollardan plastik toplayan atık toplayıcıları çevre felaketinin önüne geçen aktörler olmasına karşılık il genelinde düzenlenen hiçbir programda yer bulamadılar.

Aksaray genelinde daha çok protokol tarzında düzenlenen programlarda ödül ve plaket törenleri yapılmasına karşılık atık merkezleri ve atık toplayan emekçilerin unutulması eleştirilere neden olurken Aksaraylılar da bir ödül verilecekse “kravatlılardan önce bu emekçilere verilmeli” diyerek yaptıkları açıklamalarda; “Çevre haftası etkinlikleri bu sene de bildik görüntülerle yapılmış. Birileri başka birilerini davet ederek plaketler vermiş. Çevre ödülleri verilmiş. Ancak çevreye en büyük katkıyı ekmek paraları için de olsa sağlayan atık toplayan ve bu atıkları ayrıştıran yerlerin yetkilileri de unutulmuş. Emekçi olarak yaz kış demeden il genelindeki tüm çöplerden plastik atıkları tek tek toplayan ve bunları ayrıştırdıktan sonra geri dönüşüme gönderen bu insanlar bu işi ekmek parası için de yapsalar çevre felaketinin önüne geçiyorlar. Tonlarca çöp içerisinde bırakın girmeyi yanından bile geçilemezken doğada bin yıl kaybolmayacak plastikleri ayrıştırarak çevre felaketini önleyen bu insanlara da bu hafta önemi için bir program düzenlenmeliydi. Diğer taraftan ödül alanlara yani verilenlere baktığımızda bu ödülleri bu insanlar kadar hak etiller mi diye kendimize sorma gereği duyuyoruz” dediler.  (Haber: E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sıcak Hava Uyarısı “Kronik Hastalığı Olanlar Dikkat Etmeli”Önceki Haber

Sıcak Hava Uyarısı “Kronik Hastalığı Ola...

Yılın İlk Ürünü 8 Liradan SatıldıSonraki Haber

Yılın İlk Ürünü 8 Liradan Satıldı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar