Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Düğünü Kana Bulayan Cinayet Zanlısı Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğünü Kana Bulayan Cinayet Zanlısı Tutuklandı
Aksaray’da sokak düğününde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı kavgaya karışan 3 şüpheliden 1'i tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, 2 gün önce saat 23.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 4784 Sokak 80 numaralı ikamet önünde meydana gelmişti. Sokakta yapılan düğün sırasında aralarında husumet bulunan Dursun Canlı, (38), Ayhan A. (34) ile Mahmut B. (47), Mehmet B. (29) ve Kemal B. (26) arasında tartışma yaşanmış, tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş ve şahıslar birbirlerini darp etmişti. Kavga sonrasında olay yerinden ayrılmak isteyen Dursun Canlı ve Ayhan A., arkadaşlarının aracına binerek düğünden ayrılırken, Kemal B., ruhsatsız tabancayla 6 kişinin bulunduğu araca ateş ederek, Dursun Canlı'yı sırtının sağ kısmından ve Ayhan A.'yı da sağ kolundan vurarak yaralamıştı. 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış ancak Dursun Canlı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Ayhan A.'nın sağlık durumu ise hala ciddiyetini koruyor.  

 

Ateş Eden Şahıs Tutuklandı, 2 Şahıs Adli Kontrolle Serbest Kaldı

 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olay sonrasında soruşturma başlatırken, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri saldırganları yakalamak için titiz çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda Mahmut B., Mehmet B. ve Kemal B., saklandıkları evde yakalandı. Olay gecesi kullanılan ruhsatsız tabanca ile yakalanan şüpheliler gözaltına alınarak karakola götürüldü. İfadeleri alınan Kemal B., suçunu itiraf ederken, 3 şüpheli daha sonra Aksaray Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 3 şüpheliden Kemal B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.(Haber merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
6 Şubattan Beri Kızı ve Torunlarından Bir İz Arayan Acılı Anne; “Artık Bir Cevap Bekliyorum”Önceki Haber

6 Şubattan Beri Kızı ve Torunlarından Bi...

Jandarma Uyuşturucu Suçundan 7 Kişiyi Daha YakaladıSonraki Haber

Jandarma Uyuşturucu Suçundan 7 Kişiyi Da...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar