Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Çocukların Merkezi Açılışa Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocukların Merkezi Açılışa Hazır
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunarak Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi’nin tamamlanmak üzere olduğu müjdesini verdi. Çocuk Eğlence Merkezi’nin çocukların dünyasına renk katacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Dinçer, eğlence merkezinin çok yakında hizmete gireceğini söyledi.

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Çocuk Eğlence Merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Fatih Mahallesinde hayata geçen eğlence merkezi, çocukların sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilecekleri modern bir tesis olma özelliği taşıyor.

Çocuk Eğlence Merkezi’nin, çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla özenle tasarlandığını ifade eden Dinçer, ayrıca merkezin çevresinin yeşil alanlarla donatılacağını ve ailelerin rahatlıkla vakit geçirebileceği bir ortam sağlanacağını belirtti. Başkan Dinçer, açıklamasının devamında Çocuk Eğlence Merkezi’nin Aksaraylı çocuklar için önemli bir sosyal ve kültürel alan olacağını vurgulayarak tamamlanma sürecinin hızla devam ettiğini, kısa süre içinde hizmete açılacağını söyledi.

Çocuk Eğlence Merkezi’nde yer alacak olan modern oyun alanları, eğitici etkinlikler ve spor alanlarıyla çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir atmosfer oluşturulacak. Merkezin iç ve dış mekân düzenlemeleriyle çevresinin estetik bir görünüme kavuşturulacağını vurgulandı.

Çocuk Eğlence Merkezi’nin Aksaraylı çocuklar için önemli bir sosyal buluşma noktası olmasının yanı sıra ailelerin de rahatlıkla zaman geçirebileceği, çocukların sosyal becerilerini geliştirecek etkinliklerle verimli zaman geçirebilecekleri bir alan olacak.

Aksaraylı çocukların büyük bir heyecanla açılışını beklediği, keyifli zamanlar geçirecekleri merkezin çocuklar için eğlenceli ve güvenli bir ortam imkânı sağlayacak. (Basın bülteni)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilim Merkezi Yaz Kampı İçin Kapılarını AçıyorÖnceki Haber

Bilim Merkezi Yaz Kampı İçin Kapılarını...

Su Tasarrufu İçin Zabıta Ekipleri SahadaSonraki Haber

Su Tasarrufu İçin Zabıta Ekipleri Sahada

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar