Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Bilim Merkezi Yaz Kampı İçin Kapılarını Açıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilim Merkezi Yaz Kampı İçin Kapılarını Açıyor
Aksaray Bilim Merkezi 8 –12 yaş grubundaki çocukları bilimle buluşturacak olan Yaz Bilim Kampı'nı düzenlemeye hazırlanıyor. Kamp, öğrencilere bilimin heyecan verici dünyasını keşfetme fırsatı sunacak.

Aksaray Bilim Merkezi, her yıl düzenlediği etkinliklerle çocukları bilime teşvik ederken, yaz aylarında düzenlenecek bu kamp ile öğrencilerin yaz tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor. Katılımcılar, geniş bir yelpazede interaktif atölye çalışmaları ve deneylerle bilimle doğrudan temas edecekler.

Yaz kampına katılan çocuklar, ilgi alanlarına göre Doğa Bilimleri Atölyesi, Tasarım ve Mühendislik Atölyesi, robotik kodlama ve matematik atölyesinde hem eğlenirken öğrenecekler.

Yaz Bilim Kampı, bilimsel merakı olan tüm öğrencilere açık olacak. Kamp süresince gençler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirecekleri projelerle pratik bilgi ve beceri kazanacak, bilimin günlük hayattaki uygulamalarını keşfetme imkânı bulacaklar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinde düzenlenecek yaz bilim kampı öncesi şunları söyledi. "Gençlerimizin bilimle buluşması için önemli bir adım olarak gördüğümüz yaz bilim kampımız, Aksaray Bilim Merkezimizde başlıyor. Bu kamp süreci, öğrencilerimize bilimin heyecan verici dünyasını keşfetme fırsatı sunacak.

Bilim ve teknolojinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu kurslarla, gençlerimizin bilimsel meraklarını destekleyerek onları geleceğin bilim insanları olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu kurslar sayesinde gençlerimizin bilime olan ilgilerini artırmayı ve onları bilimin ileri düzeydeki çalışmalarıyla tanıştırmayı amaçlıyoruz. Tüm öğrencilerimizi, bilimsel keşif ve öğrenme yolculuğuna çıkmaya davet ediyoruz." İfadelerini kullandı.

Aksaray Bilim Merkez’inde başlayacak Yaz Bilim Kampına 5 Temmuz tarihine kadar müracaat edilebilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler 0 382 216 00 22 numaralı telefondan bilgi alabilecekler. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keneyi Hafife AlmayınÖnceki Haber

Keneyi Hafife Almayın

Çocukların Merkezi Açılışa HazırSonraki Haber

Çocukların Merkezi Açılışa Hazır

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar