Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Belediyeden Eğitim İçin Dev Adım Meslek Kursları İçin Kayıtlar Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyeden Eğitim İçin Dev Adım Meslek Kursları İçin Kayıtlar Başladı
Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşların kendilerini geliştirebilmeleri için hizmete sunulan Aksaray Akademi’de mesleki kurs başvuruları başladı.

Mesleki yeterlilik elde etmek isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsatlar sunan Aksaray Akademi; Python, Excel Eğitimi, Ansys Workbench, C Programlama eğitimi, Elektronik Kart Tasarımı alanlarında kurslar düzenliyor. Aksaray Akademi’de düzenlenen kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlar Aksaray Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarında ve Belediyenin resmi web sitesinde yayınlanan görsellerin üzerinde bulunan Karekod uygulamasını okutarak başvuru yapabilecek. Başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından kurslar başlayacak.

Teknolojinin hayatın her aşamasına girdiği dünyamızda modern yazılım geliştirme, altyapı yönetimi ve veri analizinde birinci sınıf bir programlama dili olarak kullanılan Python, eğitimine yönelik kurslar Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00-16.00’da verilecek.

Harf, sayı ve formüller kullanılarak en basit tablolardan, ileri seviye analizlere kadar her türlü işlemin yapıldığı Excel kursları da kursiyerlerin iş hayatında kolaylıklar sağlayacak.

Uygulamalı ve sertifikalı olarak verilecek olan Ansys Workbench kursu ise kursiyerlere ürün tasarımlarını ve süreçlerini simüle etmek, analiz etmek ve optimize etmek için kapsamlı bir mühendislik deneyimi kazandıracak.

Elektronik Kart Tasarımı kursunun amacı ise kullanıcıya bilgisayarlı elektronik kart çizim yeteneği kazandırarak elektrik-elektronik alanında her türlü devre çizimi, simülasyonu ve analizini yapabilmelerini sağlamaktır. 60 saat sürecek olan Elektronik Kart Tasarım kursu Cumartesi günleri saat17.00’da verilecek. (Basın bülteni)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kitap Günlerine Damga Vuran SöyleşiÖnceki Haber

Kitap Günlerine Damga Vuran Söyleşi

Yaptıkları Yanlarına KalmıyorSonraki Haber

Yaptıkları Yanlarına Kalmıyor

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar