Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

ASKO Moda Yeni Normale Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKO Moda Yeni Normale Hazır
Kontrollü normalleşme sürecinin başlaması ile düğün sektörü hareketlenmeye başladı. Uzun yıllardır Aksaray’da hizmet veren ASKO Moda firması sahibi Tuğrul Kalkan kısıtlamaların kalmasının esnafa nefes olduğu söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınında en çok etkilenen sektörlerden biri de giyim ve düğün sektörü oldu. Geçtiğimiz yıl korona virüs yasaklarından dolayı tam anlamıyla düğün yapamayan ve düğünlerini erteleyen çiftler bu yıl kontrollü normalleşme sürecinin başlaması ve yasakların kalkması ile tekrar düğün hazırlıklarına başladı. Kısıtlamaların kalkması sonrasında ara verdikleri satışlara yeniden hızlı bir tempo ile başlayan ve Aksaray’ın ilk sırada tercih edilen mağazalarından ASKO Moda vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. ASKO Moda firma sahibi Tuğrul Kalkan pandemi sürecinin giyim ve düğün sektörünün yaşanan kısıtlamalardan dolayı olumsuz etkilendiğini belirterek “Pandemi sürecinde kısıtlamalar ile gelen yasaklardan en çok giyim ve düğün sektörü etkilendi. Bizler de uzun yıllardır bulunduğumuz sektörde en çok korona virüs sürecinde olumsuz etkilendik. Geçen yıl düğün, nişan gibi özel günlerini erteleyen müşterilerimiz bu yıl kısıtlamaların kalması ile tekrar alışverişlere başladı. ASKO Moda olarak bizler de vatandaşlara en kaliteli ve en iyi hizmeti sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Pandemi sürecinde her ne kadar olumsuz etkilensek de sadelikten yana olan müşterilerimizin tercihlerine de cevap verebildik. 1 Temmuz’dan sonra daha yoğun bir dönemin bizleri beklediğini düşünüyoruz. Yoğun taleplere yetişebilmek için de firma olarak tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Dünya evine girecek çiftlerin tercihlerinin genellikle kiralama yönünde olduğunu belirten ASKO Moda firma yetkilisi Tuğrul Kalkan “Yeni evlenen çiftler düğün alışverişlerinde genellikle kiralama yoluna gidiyor. Satın alma ve kiralama arasında fiyat farkı olması vatandaşın tercihlerini de etkiliyor. Mağazamızda bulunan ürünleri her cebe uygun olarak getiriyoruz. Özel ürün isteyen vatandaşlarımız içinde hizmetlerimiz bulunuyor. Şu anda nikah için satışlarımız daha yoğun oluyor. Düğün içinde müşterilerimize elimizden gelen yardım ve desteği sağlamaya çalışıyoruz.” dedi. Salgın sürecinde ASKO Moda’yı tercih eden müşterilerine de teşekkür eden Kalkan, ürün çeşidi, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti için her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi. (Haber/Foto: S. O)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Tarımın Kalbi Baymış ’ta AtacakÖnceki Haber

Genç Tarımın Kalbi Baymış ’ta Atacak

Kurban Fiyatları Küçükbaş Kurbanlığa İlgiyi ArttırdıSonraki Haber

Kurban Fiyatları Küçükbaş Kurbanlığa İlg...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar