sabancı
Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aktürk’ten İlçe Kongrelerine Davet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktürk’ten İlçe Kongrelerine Davet
AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz 8. Olağan İlçe Kongrelerimize tüm teşkilat mensuplarımızı ve tüm vatandaşlarımızı bizimle beraber bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

Tam bir demokrasi şöleni içerisinde geçen 8. Olağan ilçe kongrelerine ilişkin açıklamada bulunan İl Başkanı Aktürk, “AK Partimiz, Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde 8. Olağan Kongrelerimiz kapsamında Yenikent, Ağaçören, Güzelyurt ve Gülağaç ilçemizde tamamladık. İnşallah hafta sonu da Eskil, Sultanı, Sarıyahşi ve Ortaköy ilçemizde yapacağız” dedi.

AK Parti’nin ilerlemeyi, yenilenmeyi teminat altına aldığını dile getiren Aktürk, “Dolayısıyla AK Parti’ye ömür biçenler hiç ömür biçmeyin, AK Parti 2001’de kurulduğu günkü kadar yeni ve heyecanlı. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşımanın derdinde olan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Büyük ve güçlü Türkiye, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza borcumuzdur. Türkiye Yüzyılı hedefleri için Umudun, İcraatın ve Geleceğin adı AK Parti diyoruz ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceğiz. 26 Ekim Cumartesi günü AK Parti 8. Olağan Kongreler Eskil’de saat 11:00’de, aynı gün Sultanı ilçesinde saat 13:00’de yapılacak. 27 Ekim Pazar ise Sarıyahşi’de saat 12:00’de başlayacak olan AK Parti 8. Olağan Kongremiz Ortaköy ilçesinde ise 14:00’de devam edecek. Aksaray halkımızı da kongrelerimize davet ediyorum. İnandığımız bu kutlu dava yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde memleketimiz, milletimiz ve şehrimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden durmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer Külliye Çalışmalarını Yerinde İncelediÖnceki Haber

Dinçer Külliye Çalışmalarını Yerinde İnc...

Avukatlardan Ankara ÇıkartmasıSonraki Haber

Avukatlardan Ankara Çıkartması

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar