Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Aksaray Dahil 53 İlde NARKOÇELİK-43 Operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Dahil 53 İlde NARKOÇELİK-43 Operasyonu
Ülke genelinde uyuşturucu madde imalatı ve ticaretinin önlenmesi ile suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar gece gündüz demeden devam ediyor. Aksaray’ın da aralarında bulunduğu 53 ilde gerçekleştirilen NARKOÇELİK-43 operasyonlarında toplam 335 zehir taciri yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bilgisini verirken zehir ticareti şüphelilerinin yakalanması için operasyonların süreceğini belirtti. Bakan Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre Aksaray’ın da dahil olduğu Ankara, Gaziantep, İstanbul, Adana, Samsun, Diyarbakır, Mersin, Şanlıurfa, İzmir, Bursa, Ordu, Bitlis, Konya, Manisa, Antalya, Balıkesir, Denizli, Malatya, Sakarya, Tekirdağ, Erzurum, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Batman, Osmaniye, Siirt, Uşak, Zonguldak, Artvin, Giresun, Sinop, Çorum, Hatay, Kayseri, Muğla, Van, Ağrı, Erzincan, Iğdır, Kırşehir, Muş, Yozgat, Kütahya, Kocaeli, Trabzon, Çankırı, Düzce, Edirne, Hakkari, Kırıkkale, Kilis ve Sivas olmak üzere toplam 53 ilde NARKOÇELİK-43 operasyonu düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan operasyonlarda 838 ekip, 2 bin 94 personel, 11 hava aracı ve 29 narkotik köpeği katıldı. Bu hafta boyunca düzenlenen operasyonlarda yapılan arama çalışmalarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ve 752 bin 261 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 335 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakayı ele verdi. Bakan Yerlikaya paylaşımında “Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerine yer verdi. (Haber: S. OLGUN)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLLETVEKİLİ KAŞLI'NIN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIÖnceki Haber

MİLLETVEKİLİ KAŞLI'NIN BABASI SON YOLCUL...

ASÜ Sürdürülebilirlik Ve İklim Değişikliği Koordinatörü Dr. Ebru Koçak “İklim Değişikliği Kelebek Etkisi Gibi Yayılıyor”Sonraki Haber

ASÜ Sürdürülebilirlik Ve İklim Değişikli...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar