Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Ak Parti İl Kongresi 16 Mart 2025’te Yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Kongresi 16 Mart 2025’te Yapılacak
AK Parti’nin 8. Olağan Kongre sürecine dair açıklamalarda bulunan Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray’da kongre süreci hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MKYK toplantısı sonrası kurmayları ile birlikte kongre kararı almıştı.

Karara ilişkin açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “8'inci olağan kongre sürecimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen MKYK toplantısı sonrası Türkiye’mizde bu süreç fiilen başlamıştır. Dünya liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, mihmandarlığında partimiz sekizinci olağan kongre sürecine girmiş bulunuyor. Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ile birlikte AK Parti Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir Başkanlığında, bölge başkanımız Mustafa Köse, İl teşkilat koordinatörümüz Mehmet Uğur Gökgöz ile bir araya gelerek 8. Olağan Kongre sürecini istişare ettik. Biz de bu anlamda genel merkezimizin bizlere verdiği görevle bu süreci yönetmek adına sürece dair hazırlıklarımızı başlatmış bulunuyoruz” dedi.

Önce belde, sonra ilçe ve il, son olarak da büyük kongrenin yapılacağına işaret eden Aktürk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile AK Partimizde 8. Olağan kongre süreci tarihleri netleşmiştir. 5 Eylül itibarıyla delege seçimleri takvimi söz konusu olacak. 22 Eylül’de 2024’te belde kongrelerimiz başlayacak. 12.01.2025’te ilçe kongrelerimiz, 16.03.2025’te ise il kongrelerimiz başlayacak. 2025’in Mart sonunda ise büyük kongre ile ilgili takvim netleşecek. Kongre süreci de tıpkı öncekilerde olduğu gibi birlik beraberlik ve büyük bir coşku ile tamamlanacaktır. AK Parti’de kongre süreçleri elbette yenilenme sürecidir. Bir il, ilçe ya da beldede kadrolarımızda sadece bize önerilen isimler değil, toplumda temayüz etmiş kaliteli, kabiliyetli isimler ile yolumuza devam etmek için ciddi bir çalışma yürüteceğiz. Bu davaya gönül vermiş, karşılık beklemeyen yeni kadrolarımız ile 2028 yolunda azimle çalışmaya devam edeceğiz. Aziz Milletimizin desteği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. 8. Olağan Kongre sürecimiz partimize, Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını kalbi duygularımızla temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer Deneyim ve Paylaşım Toplantısına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Dinçer Deneyim ve Paylaşım Toplan...

Yüzde 90’ı YıkıldıSonraki Haber

Yüzde 90’ı Yıkıldı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar