Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Ak Heyet Ankara Temaslarını Tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Heyet Ankara Temaslarını Tamamladı
Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Aksaray’ın talep ve beklentilerini ilgili makamlara ileten AK Parti Aksaray heyeti, Ankara’ya adeta çıkarma yaptı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ankara temasları kapsamında ilk olarak DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi. Genel Müdür Balta ile Aksaray’a yapılması planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunan heyet, Aksaray tarımının sürdürülebilirliği için hayati önem taşıyan sulama başta olmak üzere, içme suyu, baraj ve gölet projelerinin yanı sıra, sel ve taşkın koruma çalışmalarını masaya yatırdı.

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ise Anadolu’nun parlayan yıldızı Aksaray’ın gelişimine yönelik her projenin destekçisi olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Hem tarım alanlarının sulanması hem de içme suyu projelerinin hayata geçirilmesi noktasında önemli adımlar atan heyet, projelerin uygulanması konusundaki çalışmaların takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Görüşmelerin ardından DSİ Genel Müdürlüğünden ayrılan Milletvekili Hüseyin Altınsoy ile İl Başkanı Hamza Aktürk, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan hemşehrimiz Münir Oğuz'u ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ı da ziyaret eden heyet, kamu çalışanlarının talepleri üzerine istişarede bulunuldu.

Milletvekili Altınsoy ile İl Başkanı Hamza Aktürk, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Bağlıkaya belde başkanı Ali Öztürk’ü de unutmayarak geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hasta ziyaretlerinin ardından Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Genel Merkezde Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Başkanlığında, bölge başkanı Mustafa Köse, İl teşkilat koordinatörü Mehmet Uğur Gökgöz ile bir araya gelerek 8. Olağan Kongre sürecini istişare etti. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Sayesinde Kartpostallık Bir Yer OlduÖnceki Haber

Belediye Sayesinde Kartpostallık Bir Yer...

19 Yıl İle Aranan Firari Jandarma Tarafından YakalandıSonraki Haber

19 Yıl İle Aranan Firari Jandarma Tarafı...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar