Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Acem Caddesinde Aydınlatma Çalışmaları Bitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acem Caddesinde Aydınlatma Çalışmaları Bitti
Aksaray Belediyesi, şehre estetik değer kazandırmak için tasarruflu led aydınlatmalarla Acem Caddesini ışıl ışıl görünüme kazandırmak için hazırlanıyor.

Yenilikçi projelerle adından söz ettiren Aksaray Belediyesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Aşık Molla Caddesi ve Ebulfeyz Elçibey Caddesi gibi ana arterlere enerji tasarruflu dekoratif led aydınlatma yerleştirdi. Ana arterlere yerleştirilen dekoratif led aydınlatmalarla enerjide yüzde 60 tasarruf sağlanarak belediye bütçesine katkı sağlanmış olundu. Dekoratif aydınlatmalar enerjide tasarruf sağlamanın yanı sıra gece saatlerinde kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı.

Tasarruflu led aydınlatmaların ana arterlere yerleştirilmesinin ardından vatandaşlardan olumlu dönütler alan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde altyapı ve üst yapı eksiklikleri tamamlanan Acem Caddesininde led aydınlatmalarla donatılması için talimat verdi. Acem Caddesinin modern kent görünümüne kavuşturulması için başlatılan çalışmalarla kapsamında 40 Adet led aydınlatma direği dikildi.

Şehrin yoğun olarak kullanılan ana arterlerinden Acem Caddesinde yapılan ışıklandırma çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer modern kent görünümünün gerekliliklerini yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Dinçer yapılan aydınlatma çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamaların devamında şu ifadeleri kullandı; “Acem Caddesi’ndeki dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarımız yeni başladı. Eski aydınlatma sistemlerini tamamen değiştirerek, modern LED aydınlatmalarla ve yeni kaldırım bordürleriyle şehrimize estetik bir dokunuş kazandıracağız. Çalışmalarımız tamamlandığında, Acem Caddesi hem enerji verimliliği hem de estetik açıdan büyük bir yenilik geçirecek. Vatandaşlarımızın projeye gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Şehrimizin modernleşmesi ve enerji tasarrufunun sağlanması için bu tür projeleri sürdüreceğiz” dedi. (Basın bülteni)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sadece 4 Ayda 100 Bin Kişi Ziyaret EttiÖnceki Haber

Sadece 4 Ayda 100 Bin Kişi Ziyaret Etti

ASÜ’DEN HAYVANCILIĞA ÖNEMLİ DESTEKSonraki Haber

ASÜ’DEN HAYVANCILIĞA ÖNEMLİ DESTEK

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar