Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

1 Kişi Daha Uyuşturucu Suçundan Tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1 Kişi Daha Uyuşturucu Suçundan Tutuklandı
Narkotik ekipleri yaptıkları çalışmalarda yakaladıkları bir kişiyi daha adalet önüne çıkarttı. Hakim karşısına çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele aralıksız devam ederken polis ve jandarma ekipleri bu konuda en küçük bir istihbari bilgiyi bile titizlikle değerlendirerek gerekli işlemleri yapıyorlar.

İl ve ilçe merkezlerinde polis ekipleri köy, kasaba ve diğer kırsal alanlarda da jandarma KOM timleri tarafından son dönemde yapılan çalışmalar neticesinde onlarca zehir taciri demir parmaklıkların ardını boyladı.

Bu kapsamda Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaptıkları operasyonda 45 yaşındaki K.Y. isimli 1 şüpheliyi gözaltına aldılar. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda; 66,59 Gram Kokain maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek ve tüfeğe ait 3 adet şarjör, 285 adet tabanca mermisi, 42 adet tüfek kartuşu, 1 adet FETÖ terör örgütü tarafından kullanıldığı değerlendirilen F seri numaralı 1 Dolar ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 39 bin 950 lira nakit para ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken gözaltına alınan şüpheli Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Sağlık kontrollerinin ardından ifade ve diğer işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. (Haber:E.BUDAK)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Traktör Hırsızlarının Birisi Tutuklandı Diğeri FirariÖnceki Haber

Traktör Hırsızlarının Birisi Tutuklandı...

Aksaray’da Sosyal Mağaza Yüzleri GüldürüyorSonraki Haber

Aksaray’da Sosyal Mağaza Yüzleri Güldürü...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar