© Aksaray 68 Haber 2021

Tekel Hırsızları Yakalandı

Saratlı beldesindeki bir tekel bayiinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 5 kişi JASAT tarafından kısa sürede yakalandı.

Aksaray kırsalında huzur ve güveni sağlamak adına başarılı çalışmalara imza atan il jandarma komutanlığı ekipleri son çalışmalarında hırsızların yaptıklarını yanlarına bırakmadı. Edinilen bilgiye göre Gülağaç ilçesine bağlı Saratlı beldesinde tekel bayiliği işleten Ş.T. Gülağaç ilçe jandarma komutanlığına başvurarak iş yerinden toplamda 60 bin TL para, 150 paket değişik markalarda sigara, 132 adet enerji içeceği ve 137 şişe çeşitli alkol ürünlerinin çalındığını ihbar etti.

Aldıkları ihbar ve Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile harekete geçen jandarma ekipleri ve JASAT dedektifleri hırsızlık olayının yaşandığı işyeri ve çevredeki yaptıkları incelemelerde şahısları tespit etti. Kimlikleri tespit edilen 5 şahıs Gülağaç ilçesi sınırları içerisinde yakalanırken işyerinden çalınan 32 bin lira ile diğer malzemeler tespitin ardından işletme sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan 5 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yapılan yargılama sonunda 5 şüpheliden 3’ü tutuklanırken 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İl jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER