© Aksaray 68 Haber 2021

Otoyolda Kaza 3 Yaralı

Kazaların bitmediği Ankara-Niğde otoyolu Aksaray sınırları içerisinde meydana gelen çift taraflı kazada 3 kişi yaralandı.

Aksaray’da açıldığı günden beri ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları ile gündemden düşmeyen Ankara-Niğde otoyolundaki son kazada şans eseri 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza Ankara Niğde otoyolu Kümbet köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre M.K. idaresindeki 27 AYG… plakalı jeep aynı istikamette seyreden kamyonete arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile araçlar kullanılamaz duruma gelirken yoldan geçen diğer sürücüler kazayı 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Alınan ihbar ile kaza yerinde sağlık, jandarma, otoyol polisi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı sürücüler M.K. ile M..A.A ve yolcu konumundaki D.A.’ya ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra ambulanslar ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler. Hastaneye sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Haber: Cumali DAĞ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER