© Aksaray 68 Haber 2021

Okul Önlerinde Polis Kontrolleri Sıklaştı

Aksaray’daki ortaokul ve liselerde yaşanabilecek olumsuzluklar için tedbir alan emniyet ekipleri okul önlerinde ve çevrelerinde güvenlik tedbirlerini artırdı.

Aksaray kent merkezi ile ilçelerde huzur ve güveni sağlamak adına görev yapan polis ekipleri havaların ısınmaya başlaması ve okullarda yılsonunun yaklaşması nedeniyle öğrencilerin derslerden daha çok dışarıda vakit geçirmesi nedeniyle il merkezindeki birçok okul önünde ve çevresinde denetimlerini artırdı. Özellikle bazı liselerde gün boyu sabit polis uygulaması ile olumsuzlukların önüne geçmeye çalışan il emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri okul çevrelerinde de sürekli devriye görevlerini sürdürerek okul harici gençlerin okul öğrencileri ile yaşayabilecekleri sıkıntılar önleniyor.

Sabah saatlerinde özellikle liseler başta olmak üzere bazı ortaokulların önlerinde sabit görev yapan polis ekiplerini karşılarında görev veliler konu hakkında yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’da polis ekipleri önleyici görevlerini eksiksiz yerine getiriyor. Havaların ısınması ve yılsonunun da gelmesiyle okul çevrelerinde öğrenci ve dışarıdan gelen gençlerin hareketleri artmıştı. Bu durum bizleri endişeye sevk ederken emniyette tedbir amaçlı çalışmalarını artırdı. Devriyeler dışında oluşabilecek kazaların önüne geçmek için trafik ekipleri de özellikle ilkokul çevrelerinde güvenlik tedbirlerini artırdılar. Her birine teşekkür ediyoruz” dediler. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER