© Aksaray 68 Haber 2021

Öğrencilerin Montları Bu Yıl da Borsa’dan

Aksaray’daki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi çocukların soğuk kış günlerinde üşümemesi adında her yıl kışlık mont dağıtımı yapan Aksaray Ticaret Borsası bu yıl da geleneği bozmayarak il genelindeki 700 öğrencinin kışlık mont ihtiyacını karşıladı.

Aksaray’da hayata geçirdiği dev projeler ve yaptığı çalışmalar nedeniyle adından sıkça söz ettiren Aksaray Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projelerinde de her yıl olduğu gibi öğrencileri unutmadı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde her yıl okullardaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını tespit eden ve bu çocukların soğuk kış günlerinde üşümeden eğitimlerini sürdürebilmeleri için başlattığı kışlık mont yardımını bu yılda havaların soğumasıyla gerçekleştiren Aksaray Ticaret Borsası tespit edilen 700 kız ve erkek öğrenci için temin edilen montları okul müdürlerine öğrencilere dağıtılmak üzere tespit etti.

Bu proje için her yıl Aksaray’daki okullarda okuyan öğrencileri il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ile tespit ettiklerini ve bu montların dağıtımı konusunda da yalnızca okullara teslim sürecini yaptıklarını belirten Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök yaptığı açıklamasında; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 32 okulda eğitim gören 700 öğrencimize kışlık mont yardımı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sayın valimizin himayelerinde Milli Eğitim Müdürümüzün çalışmalarıyla 32 okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz tespit edildi. Aksaray Ticaret Borsası olarak okul müdürlerimize bunları teslim edeceğiz. Okul müdürlerimize de aracı oldukları için yürekten teşekkür ediyorum. Gelecekte bizleri temsil eden gençlerimiz için elimizden geleni bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

Meclisim ile birlikte aldığımız kararlar doğrultusunda mont yardımlarımızın devamlılığını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte amacımız gerçekten ihtiyaç sahibi olan öğrencileri tespit etmekti. Yapılan tespit çalışmalarının ardından her okul için ayırmış olduğumuz montları müdürlerimize teslim ettik. Öğrencilerimizin iyi günlerde kullanmasını temenni ediyoruz” dedi.

Açıklamanın ardından daha önceden ihtiyaç durumunu bildiren okul müdürlerine istenilen numaralardaki montları teslim edildi. (Haber: Elif BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER