© Aksaray 68 Haber 2021

KOM 10 Tane Daha Kaçak Telefon Ele Geçirdi

Aksaray genelinde gümrük kaçağı telefon ticareti yapan kişileri mercek altına alan KOM ekipleri 10 tane daha kaçak telefon ele geçirdi.

Aksaray genelinde kaçakçılık olayları konusunda denetim ve çalışmalarını sürdüren il emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri son günlerde il merkezi başta olmak üzere merkez ve diğer sorumluluk alanlarında kaçak elektronik ürün ve cep telefonu yemin edip satan kişileri takibe aldı. Yapılan takip sonucunda gümrük kaçağı ürün sattığı tespit edilen iş yerleri tek tek denetlenirken ele geçirilen kayıt dışı ürünlere de el konuluyor.

Bu kapsamda Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren KOM ekipleri il merkezinde bir kişinin gümrük kaçağı akıllı cep telefonu getirip sattığı yönünde yaptıkları çalışma neticesinde 10 adet kaçak telefon ele geçirdiler. Cep telefonlarına el konulurken olayla ilgili 22 yaşındaki H.P. hakkında 5 bin 607 ve 5 bin 809 sayılı kanunlara muhalefet suçundan işlem yapıldı. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER