© Aksaray 68 Haber 2021

Kaya “Türkiye’ye Umut Olmak İçin Sahadayız”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve sosyal politikalar başkanı Fatma Betül Sayan Kaya Aksaray ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Bu ülkenin kadınlarına, gençlerine, çocuklarına, engellilerine, yaşlılarına yeniden büyük ve güçlü Türkiye çatısı altında umut olmak için sokaklardayız” dedi.

TBMM’nin tatilde olması dolayısıyla Ak Parti milletvekilleri bölgelerine ve Ak Parti genel merkezi tarafından görevlendirildikleri alanlarda çalışmalarını sürdürürken genel başkan yardımcıları da hazırlanan parti programı kapsamında il ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Aksaray’a gelen Ak Parti genel başkan yardımcısı ve sosyal politikalardan sorumlu başkanı Fatma Betül Sayan Kaya Aksaray’a gelerek ildeki STK temsilcileri ve basın mensuplarıyla buluştu. Kaya burada yaptığı konuşmada; “Milletimizle hemhal olduğumuz, sokağın nabzını tuttuğumuz, toplumun farklı kesimlerine dokunarak onların partimize söylemek istediği her şeyi not ederek düzenlediğimiz programlar zinciri olan Türkiye Buluşmaları kapsamında Aksaray’dayız. Partimiz kurulduğundan beri milletimizle bir arada olduk ve onların dertlerine ortak olduk. Gönül seferberliği içerisinde 23 yıldır gecesini gündüzüne katan AK Parti’nin neferleri sayesinde bugünlere geldik. Türk siyasetinin yeniden dirildiği bir dönemde ülkemizin birçok kronik sorununu çözmeyi başardık. Çok kısa sürede partimiz milyonların umudu haline geldi. Bugün 11 milyonun üzerinde üyesi ile AK Parti Türkiye’nin ve dünya siyasetinin en güçlü partilerinden birisidir. Bu süreçlerin tamamını milletimizle yüz yüze siyasetle gönül köprüleri kurduğumuz, insanı merkeze alan siyasetimizle başardık. Halka hizmet hakka hizmettir. Bu şuuru taşıyan AK Parti kadrolarıyla cumhuriyetin 23 yılında kadrolarımız bu millete hizmet etti. Gönül hareketimizi halka halka genişleterek bu ülkenin kadınlarına, gençlerine, çocuklarına, engellilerine, yaşlılarına yeniden büyük ve güçlü Türkiye çatısı altında umut olmak için sokaklardayız. Seferberlik ruhuyla hizmet ettiğimiz, Türkiye’nin dört bir yanında Türkiye Buluşmaları da işte bu umudu canlı tutmak, diriltmek, yenilenmek için vesile oluyor. Aksaray’ımıza 23 yıllık sürede on milyarlarca liralık hizmetler yaptık. Elime ulaşan rakamlarda hizmetlerimizin toplam bedelinin 88 milyar lira olduğu yazıyor. Hiç şüphesiz Aksaray’daki milletimizin bize gönülden desteği olmasa biz bu hizmetleri başaramazdık. Aksaray teşkilatlarında kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş her bir teşkilat mensubumuza cumhurbaşkanımız adına teşekkür ediyorum. Aksaray’da 43 binin üzerinde üyemizle çok güçlü bir parti teşkilat yapılanması ile birlikte 7 gün 24 saat milletimizin hizmetinde AK kadrolar var. Bu vesile ile programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 19 Eylül Gaziler Gününü de kutluyorum” dedi. Daha sonra Ak Parti Aksaray il, ilçe teşkilatları ve milletvekilleriyle birlikte istişare toplantısına katılan Kaya öğle saatlerinde de Aksaray belediyesi tarafından yaptırılan çocuk aktivite merkezinin açılışına katıldı. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER