© Aksaray 68 Haber 2021

Jandarma Uygulamalarını Sıklaştırdı

İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler sorumlu oldukları bölgelerde artan hareketle birlikte yol uygulamalarını sıklaştırdı.

Aksaray’ın kırsal bölgeleri ile merkezdeki birçok alanda güvenlik ve huzur ortamının bozulmaması için görev başında olan il jandarma komutanlığına bağlı ekipler il genelinde kırsal alanlarda artan hareketle birlikte devriye ve denetimlerini de sıklaştırdı.

Sorumlu oldukları alanlarda devriye görevlerini yerine getiren ekipler bu noktalara çıkan yollarda da günün kalabalık saatlerinde yol kontrolleri yaparak araçlar ve içerisindeki şahısları kontrol ediyor. Yapılan bu çalışmalar ile köy ve kasaba yollarında oluşabilecek kazalar başta olmak üzere birçok olumsuzluğun da önüne geçilmeye çalışılırken köy ve kasabalardaki vatandaşlar da yapılan çalışmalar nedeniyle jandarma ekiplerine teşekkür ederek yaptıkları değerlendirmelerde; “Aksaray’da tüm noktalarda jandarmanın varlığını hissediyoruz. Şimdi köy ve kasaba yollarında hareket en üst seviyeye çıktı. Bu hareketin getireceği olumsuzlukların başında trafik kazaları geliyor. Denetimler ile bölgede jandarma ekiplerinin olduğunu bilen sürücüler bölgelerimizde çok daha duyarlı davranıyor. Bununla beraber köy ve kasabalara girip çıkanlar da yine kontrol edilerek asayiş yönlü olumsuzlukların önüne geçiliyor. Bu nedenle görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz” dediler. (Haber: E. BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER