© Aksaray 68 Haber 2021

Jandarma Ekiplerinden Kaçakçılığa Geçit Yok

Aksaray il jandarma komutanlığı ekipleri İstanbul’dan Aksaray’a kargo aracılığı ile gönderilen 220 adet kaçak parfüme el koydu.

Aksaray’daki sorumluluk sahalarında kamu düzenini sağlamak, asayiş olaylarını önlemek, arama kaydı olan şahısları yakalamak için çalışmalarına aralıksız devam eden il jandarma komutanlığına bağlı ekipler gümrük kaçağı olan ve halkın sağlığını tehdit edecek ürünlerin satışını önlemek için denetimlerini de sürdürüyor.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile elde edilen istihbari çalışmalar sonucunda İstanbul’dan Aksaray’a B.Ç. isimli şahsın kargo ile gümrük kaçağı parfüm gönderdiği bilgisine ulaşan ekipler yaptıkları çalışmalarda şahsa ait işyerinde yaptıkları kontrollerde piyasa değeri yaklaşık bir milyon yüz bin lirayı bulan 220 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. Olayla ilgili iki şahsa işlem yapıldığı öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Kaçakçılık olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER