© Aksaray 68 Haber 2021

Jandarma Ekipleri Teyakkuzda

Aksaray il ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri sorumluluk alanlarında yol kontrollerini sıklaştırdı.

Aksaray’ın merkez dışındaki alanlarından sorumlu olan Aksaray il jandarma komutanlığı Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ilçe, kasaba ve köy yollarında uygulamalarını sıklaştırdı. Jandarma asayiş, istihbarat ve trafik ekiplerinin katıldığı şok uygulamalarda ilçe tüm araçlar tek tek durdurularak araçların içerisindeki kişilerin kimlik sorgulamaları yapılıyor. Yapılan bu çalışmalar ile aranan şahıslar başta olmak üzere suça karıştığı tespit edilen kişiler tespit edilirken trafik konusunda da eksiklikler denetleniyor.

Yapılan denetimlerin gerekli olduğunu belirten vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda; “Aksaray’da merkez ve merkez dışındaki denetimlerden hiçbir sıkıntımız yok. Bizler güvenlik güçlerimizin çalışmalarına destek olmaya gayret ediyoruz. Elbette aranan birileri varsa tespit edilip yakalanacaklar. Bizler onlar sayesinde kendimizi daha da güvende hissediyoruz. Kontroller sırasında 3-5 dakika beklemekten de şikayetçi değiliz.

Özellikle köy ve kasabalarda tüm sorumluluk onlarda. Meydana gelebilecek olayların önlenmesi için bu bölgelerde jandarma ekiplerimizin varlığına ve görünürlüğüne ihtiyacımız var. Allah her birinden razı olsun” dediler. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER